DRAGAN BRINE O MENI, PONUDIO MI JE I DRUGU OPCIJU: Jeremićka otkrila kako je počela ljubav s privrednikom iz Begaljice
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVoditeljka Jovana Jeremić o razlozima zbog kojih je želela da otkrije identitet svog novog partnera

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je pometnju prošle nedelje, kada je na društvenoj mreži Instagram otkrila identitet svog 14 godina starijeg partnera. Reč je o Draganu Stankoviću, privredniku i biznismenu iz Begaljice, s kojim je prvi kontakt imala upravo u Jutarnjem programu na Pink televiziji.

Jovanine kolege su radile prilog za Božić, Stanković se uključio u program, a, sudeći po izjavama voditeljke, "ostalo je istorija".

"E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj Vučićević. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganom, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvo je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo", rekla je Jovana i Dragana nazvala najvećom ljubavi.

"On je moja najveća životna ljubav, volela bih da on bude i doživotna ljubav. Ja krijem svoj privatni život, a Dragan je zaslužio da bude publikovan, on brine o meni, ponudio mi je drugu opciju, da mogu da se oslonim na njega, da ne moram da razmišljam da li imam za svoje dete. Mi žene koje smo jake i uspešne, šta će ti muškarac ako nisi srećnija i zadovoljna? Alfa žena traži alfa muškarca".

 

(MONDO, Pink)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: