DRAMA NAPOLJU - TARA U STANU IZ KOG JE IVANA IZBAČENA! Reperova PORODICA ne želi da je čuje
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon haosa koji je napravila u ranim jutarnjim časovima, u Beloj kući, Tara Simov danas je diskvalifikovana iz "Zadruge", po odluci Velikog šefa.

Ona se danas uključila u lajv na svom Instagram profilu, a sad je otkrila da li se čula sa Nenadovim bratom nakon diskvalifikacije.

 
 

- Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti, ja bih to jako volela - kazala je Tara, pa otkrila da li će otići u stan u kom je Ivana, reperova žena, do nedavno živela.

- Otići ću, jer sam mu obećala da ću sedeti i biti tamo gde je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili - rekla je Simova.

 Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako - s razlogom je, nisam ni za primer, ni za poželeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu - dodala Tara, koja navodi da je svesna onoga što je uradila sinoć.

 Svesna sam ja bila cele situacije sve vreme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvredila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve - zaključuje Tara.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: