DRITAN OTKRIVA DA LI IMA DEVOJKU: Od 30. avgusta ne mogu da se odbranim od žena, kažu da sam vatren!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U"Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim" priča Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA, koji je, osim što je jedan od najpopularnijih političara u Crnoj Gori, odnedavno postao i vrlo poželjan neženja.

 

Svojim obrazovanjem, manirima, odmerenošću, britkim jezikom, ali i originalnim izgledom, Dritan Abazović vek nekoliko meseci osvaja medijski prostor širom Balkana, ali i žene, koje ne odolevaju njegovom šarmu.

Abazović pokušava da uskladi privatan život sa brojnim poslovnim obavezama. Od silnih obaveza koje ima, kaže da nema vremena za emotivnu vezu, ali dodaje i da “sloboda nema cenu”.

“U poslednje vreme stalno me pitaju – imam li devojku? Kad kažem da nemam, ne veruju mi. Ljudi ne shvataju da za mene sloboda nema cenu, a trenutno imam i previše posla koji mi oduzima svaki trenutak, nema pauze” kaže Abazović.

2326041_skupstina-cg_ff.jpg?ver=1602432742FOTO: FACEBOOK / GRAĐANSKI POKRET URA

“Ne znam da li zato što su čule da sam slobodan ili ih privlače političari, ali od kako je krenulo ovo medijsko promovisanje moje ličnosti, od kako me svuda ima, žene me bukvalno saleću, ne mogu da se odbranim. Sviđa mi se što mogu da se našalim sa njima, normalan sam čovek i nisam neki matorac, imam energije za sve, ništa ne brinite. Kažu da sam vatren, tako da je možda to ono što ih privlači”, rekao je Abazović kroz osmeh.

Naime, internetom, društvenim mrežama, tokom poslednjih nekoliko nedelja kruže snimci, gifovi, čak i stikeri sa likom Dritana Abazovića, a njemu je sve to krajnje simpatično.

izvor: kurir
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: