DRITAN SE OGLASIO - NEĆE SA MILOM! Dajem reč da nećemo podleći pritiscima, za kadrove DPS-a biće mesta i pred sudom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ko je Dritan Abazović, sarajevski student koji je osvojio četiri mandata u  parlamentu Crne Gore

NAKON nagađanja da li će predsednik Građanskog pokreta URA i šef koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović ostati dosledan i stupiti u veliku koaliciju sa drugim opozicionim strankama, oglasio se sam Abazović i rekao šta će biti njegov sledeći korak.

- Ja dajem reč da koalicija Crno na bijelo neće podleći ni pod jednim pritiskom i da će se voditi samo nacionalnim interesima Crne Gore, a najveći interes je da završimo tranziciju i da formiramo ekspertsku vladu - piše na tviter nalogu pokreta URA.

- Za kadrove DPS-a neće biti mesta u ekspertskoj vladi, ali u administraciji svakako da. Moramo da koristimo sve ljudske kapacitete naše države. A za neke od kadrova DPS-a će biti mesta i pred pravosudnim organima naše zemlje - saopšteno je iz pokreta URA.Na izborima koji su održani u nedelju Građanski pokret „Crno na bijelo" podržalo je 5,53 odsto birača.

Izvor: Večernje Novosti

.@DritanAbazovic: Ja dajem riječ da koalicija Crno na bijelo neće podleći ni pod jednim pritiskom i da će se voditi samo nacionalnim interesima Crne Gore, a najveći interes je da završimo tranziciju i da formiramo ekspertsku vladu. — Građanski pokret URA (@pokretura) September 1, 2020

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: