DUBRAVAC, DNS: Zahvalan sam DNS Brčko na posvećenosti i požrtvovanosti, pogotovo u ovim teškim vremenima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPoslanik Demokratskog narodnog saveza u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Željko Dubravac, razgovarao je danas sa građanima Brčko distrikta u okviru sedmodnevne akcije „ko drvo nije posadio, nije živio“ u organizaciji DNS-a Odbora distrikta Brčko.

Drvo; ono je predivno u svome miru. Mudro u svojoj tišini. Stajaće i živjeti, kad mi postanemo prah. Ono nas podučava, a mi ga njegujemo, i zato – gdje god nađeš zgodno mjesto, tu drvo posadi!

Željko Dubravac, novoizabrani poslanik NS RS ispred DNS-a, predsjednik Opštinskog odbora DNS Čelinac i Regionalnog odbora DNS Banja Luka, zajedno sa članovima Predsjedništva Odbora distrikta Brčko, na štandu postavljenom u centru grada, dijelio je sjemena i razgovarao sa građanima Brčko distrikta.

„Izuzetno mi je drago što sam danas u Brčkom i što sam u prilici da razgovaram sa građanima Distrikta. Hvala DNS-ovom Odboru distrikta Brčko koji me je pozvao da učestvujem u akciji „ko drvo nije posadio, nije živio“.“

Dubravac dodaje da se u dinamičnom razgovoru sa Brčacima o aktuelnim temama moglo mnogo toga korisnoga čuti.

 

“Zahvalan sam građanima na otvorenosti i želji da razgovaramo. Iskoristili smo priliku da podijelimo sjemena na štandu, koji je postavljen u centru grada.

DUBRAVAC, DNS: Zahvalan sam DNS Brčko na posvećenosti i požrtvovanosti, pogotovo u ovim teškim vremenima - Dešavanja u Bijeljini

Od izuzetne koristi je posjeta koju smo učinili mjesnoj zajednici Ilićka i razgovor sa mještanima ovog naselja. Raduje činjenica da je upravo u ovoj mjesnoj zajednici Odbor distrikta Brčko uradio rekonstrukciju sportskog terena i da će nastaviti sa radovima i u ovoj godini” rekao je Dubravac i nastavio:

“Zahvalan sam Zagorki Burkanović, predsjednici našeg DNS Odbora distrikta Brčko i njenim saradnicima, na posvećenosti i požrtvovanosti, posebno u ovim teškim vremenima“.

 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: