Dvojica NFL igrača optužena za oružanu pljačku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dvojica NFL igrača optužena su za oružanu pljačku na Floridi, a izdati su i nalozi za hapšenje Deandrea Bejkera, člana Njujork Džajantsa, te Kvintona Danbara, koji nastupa za Sijetl Sihokse.

Bejker je suočen sa četiri optužbe za oružanu pljačku i četiri optužbe za napad vatrenim oružjem, dok se Danbar optužuje za četiri napada vatrenim oružjem.

Prema policijskom izvještaju, njih dvojica su 13. maja igrala karte i video igre nakon čega je uslijedio verbalni okršaj poslije kojeg je došlo do potezanja oružja.

Policija kaže da je NFL tandem uz prijetnju oružjem počeo pljačkati goste na zabavi kojoj su prisustvovali. Iz policije su saopštili kako je u svemu učestovala još jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat jer je nosila masku.

Iz Džajantsa su se oglasili kratkim saopštenjem.

"Svjesni smo situacije. U kontaktu samo sa Deandreom i to je sve što imamo da kažemo u ovom trenutku", poručili su iz poznatog NFL tima.

Prema informacijama iz policije trojica napadača ukrali su oko 7.000 dolara, uključujući i dva sata ukupne vrijednosti 43.000 dolara.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari
gonzales - мај 15, 2020, 6:17 по подне - Odgovori

Maa koo? Nemoguce

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano