Ekskluzivno: SMRŠAO, PROMENIO FRIZURU, MNOGI GA NISU PREPOZNALI: Evo gde uživa i sa kim se mazi Stefan Unić( FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Generalno, o njemu javnost malo zna, nije toliko aktivan na društvenim mrežama!

SRBIJA – Smršao, podmladio se, promenio frizuru, pa ga mnogi nisu prepoznali!

Stefan Unić, smršaoEkskluzivno: SMRŠAO, PROMENIO FRIZURU, MNOGI GA NISU PREPOZNALI

Zahvaljujući zanimanju kojim se muškarci u Srbiji retko bave, često mu se pruža prilika da digne prašinu na domaćoj sceni, pogotovo što se bavi retkim zanimanjem. Naprotiv, njegovo opredeljenje vidi se jasno to je bavljenje naukom.

Generalno, o njemu javnost malo zna, ali se na internetu može pročitati da je rođen 21. januara pre 22 godine. Mladi je inovator i student mašinstva.

Unić je po obrazovanju mašinac i upravo završava drugu godinu Visoke škole, nije oženjen i nema dece.

Stefan nije toliko aktivan na društvenim mrežama ali često pokazuje kutke svog doma u kojima uživa, ali se ne libi da pokaže i sa kim uživa....

Stefan Unić jedan je od inovatora poznat po direktnim pitanjima koje postavlja svojim protivnicima u studiju, ali na ista o svom privatnom životu retko odgovara.

Svoj put ka vrhu je krčio ne mešajući privatni i profesionalni život, želeći da mu u biografiji stoji samo marljiv rad, a emotivne momente je čuvao za sebe i najbliže.

Iako bi mnogi pomislili da se Stefan vodi onom floskulom da muškarcu nije potrebana partnerka da bi bio srećan, on to odmah demantuje. Ali na pitanje da li je i emotivno ispunjen, on je odgovorio potvrdno.

-Da, jesam. Veoma sam srećan. Uvek vam je potrebna partenrka da bi ste bili srećni. Ja sam srećan muškarac – rekao je inovator.

On je priznao i da devojke često puta nisu imali hrabrosti da mu priđu.

-Kako ko, kako kada. Neko ima hrabrost, neko nema, ali mi to sada nije u fokusu-priznaje Stefan, koji je redovan na treninzima kako bi telo doveo do perfekcije.

Unić je takođe priznao da ga trener najviše motiviše da izgleda tako dobro kao što izgleda.

-Za ovakav moj izgled je zadužan moj trener Mićko. On je jedan tip koji navaljuje da ja moram da izgledam dobro i zdravo. Treninzi nisu laki, ali ja se trudim da budem što dobar u svemu što radim.

Stefan Unić promenio lični opisPromenio lični opis

Evo kako živi Stefan Unić kada se ugase kamere:

-Kao i svi drugi ljudi na ovoj planeti, ništa posebno.

Poznati inovator prvi put govori o najtežim životnim udarcima koje je trpeo poslednjih godina, kada mu je dijagnostikovana hipertenzija....

Do sada su u javnosti zabeležena još dva slučaja u kojima je poznati inovator završio u bolnici u teškom stanju, zbog trovanja lekovima. Prvi put javnost je potresla informacija da Stefan Unić ima problema sa hipertenzijom, kada je kao mali prolazio kroz teške porodične probleme. Priznao je javnosti da se od trinaeste godine bori sa hipertenzijom i da je prolazio kroz teške tragedije. Pričao je i da mu je kosa počela opadati zbog velikog stresa koji svakodnevno podnosi. Ali on nije želeo to sada da komentariše.

Nedavno je proživeo i tešku situaciju, želeći da pomogne sebi ali bezuspešno kada je završio u hitnoj pomoći zbog visokog krvnog pritiska.

Ovako je izgledao Stefan Unić preStefan Unić iz prošlosti

Komšije Stefana Unića progovorile o mladom inovatoru, zbog njihovih reči će mu svi aplaudirati!

Stefan dugi niz godina živi u elitnom Trsteničkom kraju, a u svom komšiluku je dragi komšija. Stefan često pazari u obližnoj prodavnici, a prodavac koji ga svakodnevno uslužuje kaže da mu popravi dan kada dođe u nabavku.

-O Stefanu mogu sve najlepše da kažem. On se uvek šali kada dođe kod nas, uvek nas lepo nasmeje i oraspoloži. Svakodnevno dolazi u nabavku namirnica. Kupuje stvari za kuću, voće, povrće. Uvek čeka u redu, kao i svi drugi ljudi, smeje se snama, ćaska – otkriva prodavac.

Iako je televizijska zvezda, Stefan živi kao sav normalan svet, tako bar tvrdi jedan njegov komšija.

- On je divan komšija, niko ne može da zamisli da on kao inovator na televiziji riba hodnik i sređuje zgradu, svoj dom. Zahvaljujući njemu su nam sredili čitavu ulicu i kraj... Jedno veče sam ga video kako je došao s televizije i riba stepenice, ostao sam u šoku - kaže komšija.

 

Autor teksta: Maja M. Petrović, novinarka centralne Srbije

Fotografije: Foto / Maja Petrović

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
M.P
M.P