EVO KAKO U POTPUNOSTI DA OVLADATE TIJELOM I UMOM ŽELJENOG MUŠKARCA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ljepota i fizička privlačnost su samo sredstvo kojim ćete privući željenog pripadnika jačeg pola, a da li ćete ga i zadržati ili mu biti samo avantura za jednu veče zavisi od Vašeg karaktera, stava i načina na koji se postavite prema njemu. Do Vas je, uglavnom. U nastavku slijedi par praktičnih i vrlo korisnih savjeta koji će Vam dati smjernice i ukazati na adekvatne korake koje biste trebale preuzeti da biste potpuno ovladali tijelom i umom željenog muškarca.

1. Nikada ne preduzimajte prvi korak

Nikada, nakon susreta sa muškarcem koji Vas je privukao ne preduzimajte prvi korak jer to su muška posla. Ukoliko to učinite gubite na svojoj ženstvenosti , a to je odmah jedan minus. Muškarci su ti koji preduzimaju inicijativu, prilaze ili javljaju se prvi, a ukoliko to ne učine to može samo biti znak ili da mu se niste dovoljno svidjeli ili da on uopšte nije muškarac, već kukavica koja se plaši čak i svoje sjenke, a takav vam nikako ne treba u životu. 

2. Igrajte igrice

Pripadnici suprotnog pola su po prirodi „lovci „ i najviše ih privlači žrtva koja se opire i koju je teško uloviti. Upravo iz tog razloga, i u slučaju da Vas je u potpunosti osvojio i da samo o njemu i razmišljate, nikada mu ne dajte do znanja da Vas je u potpuno osvojio jer će onda polako prestajati da gubi interes za Vas. Bolje glumite „nedodirljivu“, tako ćete ga natjerati da posumnja u svoju muškost te će onda još intenzivnije i češće razmišlja o Vama te će se nesvjesno više boriti za Vas. Samo dobro  zavarajte trag, neka ne zna koliko Vam je drag. Kada Vam pošalje poruku nemojte odmah „trčati“ da otvorite i odgovorite, jer tako ostavljate utisak osobe kojoj je mnogo dosadno, koja nema svoj život i samo drži telefon u rukama i čeka da Vam on pošalje poruku, a svima je poznato da očajnici nikoga ne privlače. Sačekajte sat-dva pa tek onda odgovorite. Jeste teško, ali isplati se. Isto tako možete da igrate na kartu ljubomore, slobodno kada se nađete na nekoj zabavi flertujte pomalo i sa nekim drugim muškarcem. Neka osjeti da imate izbora i da ipak mora malo da se potrudi.

3. Dotjerujte se i vodite računa o svom izgledu

Mnoge žene kada pronađu partnera prestanu da se  dotjeruju ili što je gore potpuno se zapuste, prestanu da idu na pilinge, frizure, u teretanu i slično a zaborave da žena kako bi zadržala svog muškarca i da ne bi „bacao oko“ na prolaznice, treba uvijek da mu bude privlačna u seksualnom smislu kako ne bi izgubio interes. Takođe, vole kada osjete da imaju ženu koja drži do sebe.

4. Budite kučka

Nije tako nepoznata fraza „ Muškarci vole kučke“ a zašto je to tako, ne zna se sa sigurnošću. Jednostavno ih možda po prirodi privlači takav stav kod žena ili možda što su ljudi jakog karaktera magnet za sve oko sebe i zato, slobodno, budite kučka, puna samopouzdanja, koja gazi sve pred sobom da bi došla do željenog cilja i to će ga fascinirati kod Vas, zagarantovano

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.