FANOVI BESRAMNO NAPALI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Hanka Paldum je uživala u mučenju Srba, odakle ti želudac da se vidiš s njom?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Vreme bez tenisa najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković sigurno će pamtiti zbog viška slobodnog vremena koje je imao za razne aktivnosti i obilaske mesta na koja, zbog profesionalnih obaveza, ranije nije stizao

 

Ali i po tome što se ceo svet okrenuo protiv njega. A sada i Srbi. Povod je nedavni boravak u Bosni i Hercegovini i naizgled opuštajući susret sa tamošnjom čuvenom pevačicom Hankom Paldum, koja je Novaku na uvce otpevala svevremeni hit "Crne kose". I baš to je zasmetalo Srbima, a razlog je prošlost pevačice, koja se za vreme rata devedesetih isticala izjavama protiv našeg naroda, pa čak i završila na sudu, navodno i tražila nagodbu sa Srbinom kog je mučila u logoru.

pak, u moru negativnih komentara, u kojima čak ima i onih koji vređaju našeg najboljeg sportistu (vrlo verovatno najboljeg svih vremena), ima i onih koji su na snimku primetili da se Novak očigledno ne oseća baš najprijatnije u društvu pevačice, te zbog toga staju u odbranu Đokovića.

Sam Novak se u međuvremenu vratio u Beograd i nastavio sa treninzima, a ostaje nada da ga brojne uvrede i negativni komentari neće poremetiti i da će, kada turniri ponovo budu na programu, biti onaj isti - najbolji teniser na svetu, čovek koji nas čini ponosnim. 

Prenosimo samo neke od komentara Novakovih navijača:

* Au, Nole, sad si me razočarao. Pa zar nema ko da ti peva u Bosni nego ova?

* Nole, stvarno te poštujem i volim, međutim, ovo ti nije trebalo! Provesti dan sa ženom koja je javno priznala da je uživala dok je ubijala Srbe, to ne može svako da podnese. Odakle ti želudac za viđenje sa ovom nebitnom personom?

* Broj jedan ne zna šta je gđa Sevdalinka radila u ratu. Pomoć: nije pevala sevdalinke.

* Kad se setimo da je dotična pevaljka sevdalinki zabavljala narod na Alijinim mitinzima, gde se vrlo "lepo" govorilo o srpskom narodu.

* Nije mi jasno ko Novaka navodi na ovakve gluposti. Ova pevačica je poznata po zlu koje je nanosila ljudima.  

novak đoković i hanka paldum - crni bombarder portal

Kurir sport 

izvor: kurir

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano