Filmska scena u Banjaluci: MUPRS ponovo uhapsio Šakića za ubistvo Ćuluma, specijalci upali u lokal u centru grada
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pogledajte akciju policije u kojoj je uhapšen Šakić

Siniša Šakić, koji je osumnjičen za učešće u ubistvu Slaviše Ćuluma 15. maja u Banjoj Luci, ponovo je danas uhapšen u Banjoj Luci.

Fena saznaje da MUPRS-a ima neoborive dokaze da je učestvovao u tom slučaju.

Hapšenje Šakića u jednom ugostiteljskom objektu u centru Banje Luke izvršili su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUPRS-a i Specijalne antiterorističke jedinice. 

Siniša Šakić uhapšen je 15.maja, nakon što je protiv njega bila raspisana potjernica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Ćuluma.

Slaviša Ćulum bio je označen kao vođa jedne od kriminalnih grupa u Banjoj Luci, a prije mjesec dana je izašao iz zatvora u Foči.

I Siniša Šakić ima podeblji kriminalni dosje, a još ranije je za njim bila raspisana potjernica zbog pokušaja ubistva  Slaviše Ćuluma, s kojim je bio u dugogodišnjem sukobu.

MUPRS raspisao je, nakon Ćulumovog ubistva, potragu za dvije osobe koje se dovode u vezu s tim krivičnim djelom izvršenim 15. maja u Dragočaju, kod Banje Luke.

Na pločnik su legla i dva momka koja su sjedila sa Sinišom. Sve je trajalo možda minut nakon čega su ih podigli svu trojicu i odvezli", rekao je očevidac.

 

 izvor:ATV-  fena/buka

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: