(FOTO) "Vraćamo se tamo gdje pripadamo" Bokserski klub Slavija dobio novo rukovodstvo
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UBokserski klub Slavija polako vraća svoj stari sjaj, a nakon turbulentnog perioda iz ovog banjalučkog sportskog velikana u posljendjem periodu mahom stižu dobre vijesti.

Prošla sezona bila je i više nego rezultatski uspješna zahvaljujući sjajnom nastupu u Regionalnoj ligi. Malo je nedostajalo da šampionska titula završi u Banjaluci, ali je i plasman u samu završnicu bio veliki uspjeh.  

Nakon što je sezona privedena kraju u Slaviji nisu sjedili skrštenih ruku. Kovali su planove za sve što dolazi, ali primarni cilj bio je izbor novog klupskog rukovodstva.

Održana je izborna skupština, a za novog predsjednika BK Slavija izabran je Dalibor Petković.

Na direktorsku poziciju stigao je Igor Savičić, dok je Zoran Rašljić imenovan za novog sportskog direktora kluba.

Skupštinom će u narednom periodu predsjedavaće Budimir Stanković, a potpredsjednička funkcija pripala je Pavlu Kneževiću.

Dalibor Petković predsjednik BK Slavija FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

 

– Čeka nas puno posla, a već ovih dana krenućemo u renoviranje klupskih prostorija. Želimo da napravimo modernu boksersku salu u kojoj će stasati nove šampionske generacije. Takmičarsku ekipu u novoj sezoni čeka nastup u Bokserskoj ligi Srbije. To je veoma kvalitetno takmičenje i u ovom trenutku prava mjera za naše boksere. Cilj nam je da Slavija nastavi da raste, da omasovimo članstvo, ali i da boks kroz naše klupske aktivnosti vrati mjesto koje mu pripada na sportskoj mapi Banjaluke. Želim da se zahvalim Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, te Drašku Stanivukoviću gradonačelniku Banjaluke, ali i ostalim nadležnim institucijama na velikoj podršci bez koje svi ovi rezultati koje smo ostvarili ne bi bili mogući. Hvala im i na tome što će i u budućnosti biti uz nas i što su prepoznali značaj BK Slavija za sport u Banjaluci i Republici Srpskoj – rekao je Petković.

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da banjalučki klub u narednom periodu postane perjanica, ne samo ovdašnjeg, nego i regionalnog boksa.

Nova sezona u Bokserskoj ligi Srbije počinje 19.novembra.

IZVOR: SRPSKA INFO
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR