Fudbaleri FK Crvena zvezda privatili duplo manje plate
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Crveno-beli samoincijativno su kontaktirali svoje poslodavce i predložili smanjanje plate u iznosu od 50%

"Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude. Danas su Upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive. Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu", navodi se Terzićevoj poruci dostavljenoj medijima. 

On je dodao da je prihvatanje ovakvog predloga samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve s namerom da sa što manje posledica prebrodi krizu.
Iako se po reakciji Milana Borjana prilikom iznošenja ovog prijedloga  prvi put, moglo naslutiti da se ovaj dogovor neće tako lako postići, veoma brzo je stiglo obavještenje da su crveno-beli složni u teškim trenucima. 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: