"GADIM SE SAMOJ SEBI" Posle skandalozne noći i susreta s sestrom Blankicom, Luna se slomila i pred briznula u plač PRED CELOM NACIJOM! Evo šta je imala da kaže (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Veoma joj je teško.

Voditelj Milan Milošević ušao je pre nekoliko trenutaka u Belu kuću, pa je emisija "Pitanja gledalaca" mogla da počne.

Foto: TV Pink Printscreen

 
Zar priliči jednoj devojci da se onako ponižava, ljubav i emocije se ne traže, ili ih ima ili ih nema - bilo je prvo pitanje za Lunu Đogani.
Htela sam da se izvinim produkciji zbog bubice. Nikad me do sad nisu kaznili, ako se to još nekad desi, slobodno me kaznite. Slažem se sa tim gledaocem, ne znam dokle ću ovako da se ponašam. Osećam se odvratno, ne mogu u ogledalo da se pogledam. Ne znam hoću li ikad naučiti išta, treću godinu sam ovde, ništa nisam promenila, ponašam se kao neka šalabajzerka sa ulice, alkohol loše utiče na mene. Popila sam previše, napravila sam katastrofalnu scenu, kao isterivanje đavola, za mene je to veliko ponižavanje. Jutros me je bilo blam da ustanem iz kreveta. Ja se iskreno pola toga ni ne sećam, prebacila sam, pola se i ne sećam. Par stvari mi je Marko preneo, nekih stvari se sećam kroz maglu. Mene nešto tišti, muči, u mojoj glavi postoji milion pitanja bez odgovora. Jako sam besna. Kod mene radi alkohol, ili sam prepozitivna ili plačem ili sam agresivna. Sinoć sam previše popila, nisam jela. Šta god mi je neko ponudio, ja bih popila. E, to je bila poslednja žurka u prvoj sezoni, tad sam isto napravila scenu kao i sinoć. Gadim se samoj sebi, odvratna sam, ne znam šta treba da se desi da se ja probudim. Da shvatim ko sam i šta sam. Očigledno nisam svesna. Danas mi je jako pomoglo što sam videla svoju sestru, mama mi je pričala da će realnost da me pukne. Danas me je pukla realnost kad mi je sestra rekla da je ljuta na mene. Ja sam videla kako me je moja Blanki gledala, ja sam njena najbolja sestra. Danas me nije tako gledala, videla sam u očima da sam je povredila, ne samo nju, povredila sam i drugu sestru i dosta ljudi. Taj njen pogled neću moći da izbacim iz glavi. Sve me je resetovalo, zaboravila sam šta je sveto, ja sam skakala ovde i vadila oči kad neko pomene moju majku. Tako isto i tatu. Ja sam sebi dozvolila da opsujem tatu. Oni trče za mnom, a ja se ponašam užas. Nemam reč za sebe. Ovo danas me je promućkalo, ceo dan mi je to u glavi. Naravno da nije pomenula Marka, nisam ni očekivala, ona nikoga nije ni spomenula. Ona je moja krv, ako je ona ljuta na mene, ne mogu da zamislim kako je na tatu i na Marka. Mnogo je pametna i puna ljubavi, ja sam počela da plačem, ona mi briše suze i kaže: "Ljuta sam, ali ja ću tebi oprostiti". Kao da je mali anđeo koji je došao da mene đavola tresne po glavi. Deca ništa ne lažu, to me je donekle drmnulo. Hvala vam puno, zbog mame i zbog mene, hvala vam puno što ste me pustili kod Blankice - pričala je Luna kroz suze.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Zadruga 3 - Luna plače dok priča o Blankici, užasnuta svojim ponašanjem - 21.05.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: