Gagi Đogani otkrio zbog čega je počeo da konzumira narkotike
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Luna Djogani je, tokom prošle sezone Zadruge, mnoge gledaoce šokirala izjavom da je njen otac koristio narkotike, a sada je Gagi rešio da otkrije sve o tome.

Naime, Gagi je, sa knedlom u grlu, da je to bio najteži period u Luninom životu i da se kaje zbog toga. 

- To je najteži deo Luninog života, to je nju mnogo potreslo i zabolelo i ona to nikada neće zaboraviti. To je ostavilo dubok ožiljak i nju to boli. I na mene je sve to ostavilo veliki trag. Mnogo mi je bilo teško dok sam gledao sa kolikim bolom ona priča o tom periodu, plakao sam sve vreme, a ćerka Nina me je tešila i pokušavala da me smiri. Nina mi je brisala suze, mnogo mi je bilo teško - rekao je i objasnio zbog čega je počeo da konzumira narkotike. 
 

- Kajem se zbog svega, naravno. Luna nije ispričala razlog zbog kojeg sam ja krenuo stranputicom. Ja nisam taj profil narkomana, ja sam čovek umetnik, celog života sam se bavio sportom, 15 godina sam igrao fudbal. Igranje i koreografija mi je bilo sve u životu. Jednostavno, razlog mog odavanju poroku bio je moj emotivni razdor koji je usledio kao posledica razvoda od Anabele. Meni je tada propao svet, porodica mi se raspala. Propao mi je život. Najteže mi je bilo zbog dece. Sam razvod mi je teško pao. Svima razvod teško padne, neko ode i skoči s mosta, ubije se, neko ode u alkoholizam, neko ode u drogu. Ja sam izabrao drogu. Tu sam pronašao utehu i smatrao sam da ću te teške momente i tu bol da prebrodim uz drogu. Bio sam nestabilan, nisam mogao da shvatim da mi se porodica raspala i da mi je sve propalo kao kula od karata, a u celoj priči je bilo najteže mojoj deci. 
 Gagi je otkrio da je pre narkotika prvo komzumirao antidepresive jer je teško podneo razvod od Anabele. 

 

- Pio sam antidepresive od momenta kad sam se razveo. Bio sam i kod psihijatra i kod bračnog savetnika i morao sam da koristim tu terapiju da bih mogao da prebrodim sve te probleme i da pobedim tu bol. Mislio sam da ću sa Anabelom biti ceo život. Najviše me je pogodilo to što deca nisu bila pored mene. Nisam patio za Anabelom, nije mi ona falila, već naša deca - priznao je denser i otkrio kako je rešio da prekine začarani krug. 

pruzeto:https://idjtv.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano