"GANGRENA JE ZAHVATILA ORGANE!" Kristina Spalević HITNO OPERISANA, imala je UNUTRAŠNJE KRVARENJE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivša zadrugarka i verenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, koja je u blagoslovenom stanju, gostovala je u emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Spalevićeva je pre ove trudnoće imala pobačaj, ali je sada u šestom mesecu i očekuje dečaka.

Kristina nam je u emisiji otkrila detalje pobačaja, kao i da je imala operaciju, nakon što je tri nedelje konstantno krvarila.

Kristina nam je otkrila da je dugo krvarila, ali da nemarom lekara nije bilo uočeno unutrašnje krvarenje, koje je dovelo do gangrene i hitne operacije:

Između dve vatre

Između dve vatre

Foto: Srbija Danas

- Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu videli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zaboleo stomak i prokrvarim i odemo odnah u "Dragiša Mišović", otišli na pregled, tu su videli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija. - pričala nam je Kristina u emisiji "Između dve vatre".

- U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan preseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su videli, hitna operacija, slepo crevo. Međutim kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije video. Ja sam bila na ivici. Gangrena slepog creva, skroz se zavukla iza bubrega,  tri sata mi je čistio tu krv, slepo crevo je bilo pred pucanjem - rekla nam je Spalevićeva, a šta je još rkela o Zadruzi i Kristijanu, pogledajte ispod teksta:

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: