Gde će vam duša?! Tukli autističnog dečaka na biciklu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dečak kojeg su policajci u Novom Sadu oborili sa bicikla, nakon čega ga je pretukao njihov kolega iz Vrnjačke Banje ima autizam i najverovatnije nije bio svestan kuda prolazi biciklom i šta se dešava oko njega. On je učenik škole za decu sa posebnim potrebama "Milan Petrović".

Gde će vam duša?! Tukli autističnog dečaka na biciklu

Na žalost nisam video ovu poruku pre konferencije za štampu.U NS su pre neki dan pretukli dečka sa autizmom.@DirektnoRS @tvnova_s @N1infoBG pic.twitter.com/9pru9Uj497

Ova informacija stigla je do člana Saveza za Srbiju i lidera Pokreta za preokret Janka Veselinovića neposredno nakon današnje konferencije za novinare opozicije.

-Dečak se slučajno zatekao tu vozeći bicikl, ali to nije smetalo policajcu da ga sruši, a onda veliki junak, inspektor Nikola iz Vrnjačke Banje na prinudnom radu u Novom Sadu, nabija dečaka na koleno i odlazi u službeni auto jer ga zabolela noga od udarca. Odgovaraće - kaže Ivan Mandić u tvitu.

Gde će vam duša?! Tukli autističnog dečaka na biciklu

Prenosim."Dečak se slučajno zatekao tu vozeći bicikl ali to nije smetalo policajcu da ga sruši, a onda veliki junak, inspektor Nikola iz Vrnjačke Banje na prinudnom radu u Novom Sadu, nabija dečaka na koleno i odlazi u službeni auto jer ga zabolela noga od udarca."Odgovaraće. pic.twitter.com/XBKMj2Uh5G

 

Izvor: direktno.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: