Godišnjica od pokušaja mučkog ubistva i napada na Slobodana Vasiljevića
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tačno na dašnji dan, 2019.godine negdje oko ponoći brutalno i mučki od strane 8 zlikovaca, napadnut je Slobodan Vasiljević iz Vlasenice.

Slobodan Vasiljević je napadnut u noći između subote i nedelje ispred parohijskog doma u Porti crkve u Šekovićima, gdje se inače održavalo lovačko veče.
Zlikovci napadači su ga šipkama tukli po glavi i tijelu, nakon čega su pobjegli i ostavili ga krvavog i u nesvijesti.

Slobodan Vasiljević, javnosti i narodu je poznat kao borac za pravdu i ljudska prava, radi se o časnom i poštenom momku, građaninu Republike Srpske koji je odlučno stao u zaštitu svoje porodice koja važi za časnu, poštenu, moralnu i dostajnstvenu. Slobodanovi roditelji, Borci su Vojske Republike Srpske i otac i majka. Oboje odlikovani u Otadžbinckom ratu.

Napad na Slobodana Vasiljevića napad je na slobodu, čast i dostojanstvo, to je napad na ne saginjanje bagri koja godinama teroriše narod i zlostavlja slabije od sebe.
Slobodan Vasiljević nije znao i danas ne zna za strah i predaju od bilo koga, to dokazuje njegova dugogodišnja borba sa najvećim šljamom koji pokušava na sve načine da nametne blud i nemoral, ološizam i ustašizam kao pravilo ponašanja.


Snaga ovog čovjeka ogleda se u činjenici da je za napad bilo potrebno angažovati 8 zlikovaca koji su inače istu noć pohapšeni i smješteni iza brave.
Munjevitom akcijom Policije Republike Srpske svi napadači su pohapšeni, određen im je pritvor za vrijeme dok traje sudski postupak nakon čega će isti biti upućeni na izdržavanje kazne za pokušaj ubistva, teškog ubistva na podmukao i cvirep način.

Kazna za krivično djelo za koje su optuženi napadači iznosi minimum 10 godina zatvora.
Nadamo se da će ista sudbina zadesiti i onoga ko je naredio ubistvo koje na svu sreću nije realizovano.


Slobodan Vasiljević, svojim je životom postavio branik nasilju i nepravdi i svojim imenom oživio pojam pravde i pravičnosti.
Proces oporavka i dalje traje, nadljudski napori i borba potrebni su da se organizam povrati u normalu, što će se sigurno desiti s obzirom o kakvoj snažnoj ličnosti i borcu se radi.

(Facebook Birač Danas)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: