GOTOVO JE, MENSUR NASRNUO NA MINU! "K*rvo, uništiću te!" Obećao joj je PAKAO posle Zadruge! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mina Vrbaški odlučila je sinoć da privuče pažnju Mensura Ajdarpašića, pa je opet otišla na ekonomsko dvorište. Videvši to, Mensur je krenuo za njom, jer je bio besan. Podsetimo, Mina je nekoliko puta već pokušavala da beži sa imanja, ali nikada to nije uradila. - K*rvo! Kada budemo izašli, usr*ću ti se u život! - urlao je Mensur, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Mina je nastavila da prati Mensura do Bele kuće, kako bi nastavila da ga urniše, a onda je došlo do žestokog okršaja u garderoberu. Mina je počela da se baca, želeći da razvali vrata, a Mensur je pokušao da je spreči u tome, pa je došlo do okršaja, a u jednom trenutku je i nasrnuo telom na nju.

- Makni se od mene manipulatoru jedan klasični, da li ti je ko branio da me zagrliš? Zvao sam te da slaviš sa mnom, kvariš ugled! P*čka ti materina! Ostavi me! J*bem ti familiju đavolsku! Svaki dan vodim računa o tebi, smradu! P*čka ti materina! K*rvo, uništiću te! - urlao je Mensur.

Zadruga - Mensur nasrće na Minu, obezbeđenje reagovalo, nikad veći haos - 14.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: