Grupa Rejjan u Čapljini
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UU organizaciji Udruženja građana "Ljiljan" Čapljina u kino sali Mogorjelo bit će upriličena večer ilahija, kasida i sevdalinke. Gosti večeri bit će sarajevska grupa "Rejjan te će ovo biti njihov drugi nastup u Čapljini.

 

"Dragi prijatelji Udruženje građana "Ljiljan" i grupa "Rejjan" vas pozivaju na večer ilahija, kasida i sevdalinke. Koncert će se održati u kino sali "Mogorjelo" 2. jula 2023. godine." piše u saopćenju. 

 

Organizatori večeri Udruženje građana "Ljiljan" ne kriju ponos i zadovoljstvo jer će po drugi put ugostiti "Rejjan"

 

"Drugi put za redom ugostiti grupu "Rejjan" i pružiti našim sugrađanima priliku da uživaju u njihovim interpretacijama je ponos svima nama. Prvo pojavljivanje grupe "Rejjan" u Čapljini bilo je nezaboravno i o njemu je se mnogo govorilo, sada želimo ponoviti uspjeh od prošle godine i biti još bolji, budite sa nama 2. jula 2023. godine od 20:00 sati." govore organizatori. 

 

https://youtube.com/shorts/5U4HFuw5pAQ?feature=share4

 

 

Grupa "Rejjan" u Čapljini je prvi put nastupila maja 2022. godine i tada je kino sala bila mala da bi primila sve one koji su želili uživati u njihovim interpretacijama. 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Poštovani gledaoci dobar dan. Dobrodošli na web portal Glas Balkana l na kojem ćete u budućnosti moći čitati sadržaj iz različitih oblasti ličnog interesovanja Stay tuned! Hvala na čitanju