GTA 6 je gotovo spreman, Rockstar Games traži testere!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UGTA 6 se pojavljivao u velikom broju vesti i glasina u prošlosti, a sada nam developer Rockstar Games daje verovatno najopipljivije informacije do sada. Kompanija je objavila oglas za posao, u kojem traži gejm testere koji će raditi na dolazećem projektu. S obzirom na to da studiji za razvoj igara uglavnom angažuju testere u finalnim fazama objave novih igara, ovo sugeriše da bi GTA 6 mogao biti sve bliži objavi.

Dosadašnje informacije su sugerisale da će Rockstar zasnivati GTA 6 u Vice City-ju, a u potanju je izmišljeni grad zasnovan na Majamiju. Neki izveštaji pominju da će GTA 6 kombinovati više mapa iz prethodne igre, kao i da će imati veći broj kriminalnih kartela. Ovo su sve nagađanja, a ostaje da se vidi da li će Rockstar predstaviti novu mapu za igru koja je bila pionir u pripovedanju u otvorenom svetu.

Iako su se pojavile naznake o testiranju igre, očekuje se da će proći izvesno vreme dok GTA 6 ne bude spreman za objavu. To bi se najranije moglo desiti krajem 2021. godine.

 

 

Izvor : Benchmark
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: