GUŠILA SE U SUZAMA - Mitrova JECALA kada je UGLEDALA BIVŠEG MUŽA I SINA "Kako je moj život NAPOLJU LEP"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dragana Mitar zaplakala se dok je gledala uspomene sa bivšim suprugom Sinišom i sinom Jovanom, a gledaoci su imali prilike da vide snimke brojnih romansi Mitrove, koje su se odvijale pred gledaocima rijaliti programa "Zadruga" već dve godine.

- Prikazano je kada sam bila mlada, grupa u kojoj sam bila, devojačko veče, moje venčanje, pa Jovan, pa ulazak ovde, razne stvari koje su se izdešavale, baš sam se rastužila, sve me stiglo. Razmišljam koliko je moj život napolju lep, nedostaje mi Jovan. Bila sam mnogo srećna u nekim trenucima, ne mogu da kažem da sada nisam, ali želim da izađem. Shvatila sam da ja nisam za ljubavne priče, da imam predivnog sina, da treba da krenem dalje. Sinišin i moj odnos je bio ludački od samog početka, imamo divnog sina, zbog toga se nikada neću kajati. Koliko god da je nešto bilo ružno, lepe su mi uspomene. Ne bih komentarisala Pavla, niti bilo koga, ne želim da im dajem na važnosti. To je za mene prošlo, sada bih stavila tačku, previše su dobili na značaja. Sada mi je to mnogo smešno što gledam slike sa Markom i Sha. Nema razloga da Marko i ja razgovaramo. Pravila sam mnoge greške, iz svega toga ću izvući lekciju. Nisam zaljubljive prirode, mislim da sam to radila jer sam imala loš odnos sa mužem - tvrdila je Dragana, a Edis Fetić je prokomentarisao.

- Lepe su to uspomene, to je sve nešto se njoj dešavalo u životu. Bilo mi je mnogo teško kada sam video slike sa Jovanom, mnogo mi je krivo što se rastužila. Nije emitovano ništa što već nisam ranije video, da bih se drmuskao. Drago mi je što sam video video neke naše uspomene - objašnjavao je Edis.

Zadruga 3 - Dragana plače kada je videla uspomene sa Sinišom, Edo komentariše - 21.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano