HAOS NA AUTOKOMANDI Sukobili se navijači Zvezde i Partizana (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UIzmeđu dvije utakmice polufinala Kupa Srbije došlo je do sukoba navijača Partizana i Crvene zvezde na autokomandi.

Kako su oba “vječita rivala” svoje mečeve najmasovnijeg takmičenja igrala kod kuće i u kratkom vremenaskom razmaku, nakon utakmice Partizana i Vojvodine a prije susreta Zvezde i Novog Pazara, dvije grupe navijača su se sudarile na ulicama, nakon čega je došlo do masovne tuče.

Do sukoba je došlo ispred stadiona u ulici Milutina Ivkovića a prilikom intervencije policije, koja se ubrzo pojavila na licu mjesta, nastao je pravi stampedo i opšti metež.

Prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, maskirani navijači Zvezde su napravili sačekušu navijačima Partizana koji su se vraćali sa utakmice svog kluba i tada je došlo do velikog sukoba.

 

Pristalice crveno-belih su suparničke navijače napali bakljama, kaiševima i motkama, a nakon haosa policija je blokirala čtav kraj oko stadiona u Humskoj, prenosi Sportal.

Organi reda su tom prilikom uhapsili nekoliko navijača, a u blizini stadiona vidljivi su krvavi tragovi na zemlji koji svjedoče o ozbiljnosti sukoba dvije navijačke grupe.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000