HAOS U DOMU KULIĆA: Miljani izrečena mjera zabrane prilaska od trideset dana
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Po Zakonu o spriječavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, učesnici brojnih rijaliti programa Miljani Kulić iz Niša je izrečena hitna mijera udaljenja iz porodičnog stana.

Miljani je, kako saznajemo, istovremeno zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji a bude li se oglušila o izrečene mijere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu. Sve je počelo svađom između majke i kćerke koje su poznate po burnom temperamentu a zbog čega je morala da interveniše i policija. Poslije žestoke svađe, poziv organima reda, nezvanično se saznaje, uputile su i Miljana i Marija. Utvrđivanje činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića, nastavljeno je u prostorijama policije gdje je bilo posla i za Hitnu pomoć.

– I majka i kćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenisala na poziv Marije Kulić koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga lkekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, odsnosno jer Miljana previše novca troši na kocku, a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka.Tako je bilo i danas kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija– kaže izvor. O slučaju je obaviješten i Centar za socijalni rad koji treba da procijeni da li je potrebno preduzeti druge mjere zaštite a vezano za činjenicu da je Miljana majka maloljetnog djeteta.

izvor:https://expresstabloid.ba/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: