HAOS U STUDIJU! Mina i Mensur na liniji pucanja! Gledalac OPLEO po njima: "UNIŠTIO si je, pa glumiš ŽRTVU"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Goste u emisiji "Narod pita" Minu Vrbaški, Mensura Ajdarpašića, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka gledaoci nisu štedeli.

Jedan od gledalaca, izneo je ne baš lepe stvari za Ajdarpašića.

 

- Mensur je dosadio i Bogu i narodu. Imao je veliku podršku, ali se upropastio. Mensure, misliš li da nisi uništio Minu? Minina reputacija je opala, ona je bila nasmejana,vesela devojka. Bila je spremna za svaku emisiju. Ja sam bio Mensurov fan, glasao sam. Sindrom žrtve. Ja sam bio na tvojoj strani, ali sam prešao na Miljkoviću. Šta ti majka kaže za Minu? Što se krijete po apartmanima, ne izlazite na ulicu? Kako te nije sramota da ideš kod Minine majke, a nazivao si je k*rvom i ološem? Nije ti dao da pričaš u intervjuu pred Amidži šou. On tebi ne da kažeš jer ćeš izneti pravu istinu. Plaši se da prizna da je bio zaljubljen u Jelenu Pešić, seksualno je gledao Anu Korać. Hoćeš li ikad Mininu prošlost prihvatiti? Mina je batalila karijeru. Ti si uštogljena osoba Mina postala. Ti od sebe praviš žrtvu. Čega si ti žrtva - govorio je gledalac.

- Ja sam i sad srećna. Nije mene niko tukao. Mi nemamo probleme otkako smo izašli, nama je lepo, mi smo sad prinuđeni da vas slušamo. Mi spremamo sad nešto vezano za karijeru - rekla je Mina.

 

- Vi to komentarišete iz vašeg ugla. Vi ste bili uz mene, niti vas silim. Uvredio vas nisam ničim. Mi se ne izlažemo javnosti, čuvamo se. Za majku nemam komentar. Ja sam se izvinio Mininoj majci, i dalje mi je neprijatno kad smo zajedno, to sam rekao i Mini. Ti nisi bio moja podrška - rekao je Mensur.

Z3:Narod pita - Gledalac oštro ispituje Minu i Mensura - 24.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Z3:Narod pita - Gledalac isprozivao Minu i Mensura - 24.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: