HOROR KOD VELIKE PLANE: Obesio psa o drvo, ali priča koja stoji iza toga je još užasnija!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UU mestu Rakinac kod Velike Plane prolaznik je zatekao uznemirujuću scenu, psa obešenog o drvo, a priča je još monstruoznija.

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se uznemirujuće i potresne fotografije čiji je autor aktivista za zaštitu prava životinja Ivan R. Ivanović. U mestu Rakinac kod Velike Plane, pronađeno je telo psa obešenog o drvo.

Scena, sama po sebi uznemirujuća, ali istina je još potresnija, jer je nepoznati, surovi počinilac nesrećnu životinju vezao tako da može da stoji i da se muči danima, a tek kada je izgubila snagu, klonula je i obesila se.

https://www.facebook.com/ivan.rivanovic.9/posts/862502895013685

Za sada nije poznato ni čiji je to pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana. Zlostavljanje, mučenje i ubijanje životinja u Srbiji je krivično delo.

Inače, Ivan R. Ivanović je u novembru prošle godine protestovao ispred predsedništva na Andrićevom vencu i štrajkovao je glađu zbog toga što su lokalne samouporave ubijale pse lutalice. On je naglasio i da lokalne samouporave u prihvatilištima za životinje ne obezbeđuju odgovarajuće uslove.

Kurir.rs/Nova
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: