HOROSKOP ZA 26.05.2022.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 26.05.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

ovan

Ovan

Posao: Može se očekivati pun poslovni angažman predstavnika ovog astrološkog znaka. Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom  nivou da bezmalo sve zacrtane obaveze realizujete  bez problema.

Ljubav: Poprilična odsutnost pratiće vas tokom  ovog dana na ljubavnom planu, pa se i ne očekuje konkretno angažovanje.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Bikove, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji. Mogući su nesporazumi sa nadređenim osobama.

Ljubav: Što se ljubavnih relacija tiče bilo bi poželjno izbegavati duge rasprave i pokretanje teških tema za razgovor.

Zdravlje: Napetost, stres.

Blizanci

Blizanci

Posao: Nema nagoveštaja značajnijih preokreta na poslovnom planu Blizanaca, pa ukoliko ste zadovoljni trenutnom pozicijom i kompletnim statusom na poslovnom planu, onda je logično da vam prioritet bude profesionalno odrađivanje već prihvaćenih obaveza.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm pleniće ovog dana, pa eto povoljne prilike za neku osvajačku akciju. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Rak

Posao: Prosečan radni dan, bez većih oscilacija očekuje tipične Rakove, da se bez većih problema izbore sa pratećim obavezama.

Ljubav: Održavanje već formiranih partnerskih veza trebalo bi da vam bude prioritet aktivnosti na ljubavnom polju. Pokrenite se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Lav

Posao: Užurbana realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a na drugoj moguća su i neka nametnuta rešenja od strane nadređenih, koja tipični Lavovi inače ne vole.

Ljubav: Eventualne nesuglasice sa dragom osobom najbolje ćete rešiti težnjom ka kompromisnom rešenju, umesto ljubomorisanja.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

Devica

Devica

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Devicama, kako po pitanju motivacije za pokretanjem neke od novijih inicijativa, tako i na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem.  Naglašeni su poslovi sa inostranstvom.

Ljubav: Povoljan dan bi mogli da očekujete i na ljubavnom planu, a od toga šta želite i u kojoj poziciji se nalazite, zavisiće epilog današnjih dešavanja.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe.

Vaga

Vaga

Posao:  Nastavlja se period pojačanog i uspešnog angažovanja kod većine Vaga da se bez većih problema izbore sa svim izazovima i to vrlo uspešno.

Ljubav: Pozitivne energije i strasti trebalo bi da bude na sve strane u vašem ljubavnom životu tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Skorpija

Škorpija

Posao: Povećan obim posla očekuje tipične Škorpije, pa se očekuje maksimalno angažovanje svih energetskih resursa.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Strelac

Posao: Počev od visokog nivoa radne energije pa do naglašenih predispozicija za kretanjem, sve uglavnom ide vama u prilog. Samo napred.

Ljubav: Pozitivne energije trebalo bi da bude i na vašem ljubavnom horizontu, pa se očekuje da budete malo aktivniji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Jarac

Posao: Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja.

Ljubav: Provedite zajedničke trenutke van kuće, odite na piće, izlet, u prirodu, prijaće vam opuštanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Vodolija

Posao: U  vašem poslovnom okruženju vlada skladan odnos i komunikacija sa saradnicima i ostalima, tako da vas ne očekuju neke ozbiljnije prepreke, naprotiv.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, bez nagoveštaja ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela.

Ribe

Ribe

Posao: Praktično svi dogovori vam idu od ruke i ovo bi mogao biti jedan od vaših uspešnijih dana na polju komunikacije. Samo napred.

Ljubav: Stavite sebe u prvi plan, opustite se i uživajte u onim malim sitnicama koje život čine lepim. Obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom.

Zdravlje: Više se odmarajte i unosite više vitamina.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano