HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26.01.2023.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-Uovan

Ovan

Posao:  Odličan dan je pred većinom Ovnova da se u svom energičnom ritmu razmahnu na više poslovnih strana. Energije imate i više nego dovoljno, ali je  ipak planski trošite.

Ljubav: Prilike za upoznavanje novih simpatičnih osoba trebalo bi da bude i danas, flert i udvaranje za početak  neće nikome škoditi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Nema razloga da i danas ne nastavite tamo gde ste stali juče, odgovorno i odlučno grabeći ka poslovnim ciljevima.

Ljubav: Pažljivo tumačite nejasne signale koji vam mogu danas stizati od drage osobe, uključite se i rasterajte potencijalne sumnje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Blizanci

Posao: Pridržavajte se realnih činjenica uz što manje priče, a više delanja. Očekuje vas dobra saradnja i podrška iz poslovnog okruženja za pomoć ukoliko je potrebna.

Ljubav: Pogodna je klima za nova upoznavanja, flert, izlaske, ima oko vas dosta zainteresovanih osoba za bliskije upoznavanje. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Rak

Posao: Vaša posvećenost i angažovanost na polju posla mogla bi da da odlične rezultate danas, što bi moglo da bude primetno u krugu autoriteta. Nastavite, na dobrom ste putu.

Ljubav: Nema najave nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom planu za danas. Prepustite inicijativu drugoj strani, a vi uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Lav

Posao: Motivacija i želja za dokazivanjem na profesionalnom planu biće vidljivi na svakom koraku poslovnog angažovanja, samo budite strpljivi i ako je moguće za nijansu fleksibilniji.

Ljubav:  Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara, i sprovedete bar jednu željenu akciju u delo. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Devica

Posao: Korak po korak, uz oprezno i racionalno baratanje svim  raspoloživim resursima i neće biti problema kada je obavljanje najbitnijih zadataka u pitanju.

Ljubav: U zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite i šta želite, dobro razmislite i donesite odluku u skladu sa svojom prirodom, kada je u pitanju ljubavni izazov koji bi mogao da se pojavi u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Vaga

Posao: Nastavlja se talas pozitivnih poslovnih promena kod većine Vaga,  držite se proverenih metoda rada, budite kreativni kao što i jeste i nema problema.

Ljubav: U koliko ste raščistili sa sopstvenim dilemama nema razloga da se ne opustite i uživate,  podstaknuti inicijativom vrlo zanimljive osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete.

Skorpija

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu za Škorpije tokom ovog četvrtka. Neka vaša inicijativa mogla bi da naiđe na razumevanje od strane nadređenih i bude pokrenuta.

Ljubav: Bez nekih značajnijih ljubavnih dešavanja u odnosu na prethodni dan. Ukoliko vam to nije u interesu, moraćete više da se potrudite.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Strelac

Strelac

Posao: Naoružani pozitivnom energijom i  ispravni u svojim odlukama bez većih prepreka trebalo bi da realizujete većinu zacrtanih ciljeva.

Ljubav: I na polju ljubavi mogli biste da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje, pa eto prilike za uživanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Jarac

Posao: Potrudite se da saslušate one koji drugačije misle i rezonuju kada su u pitanju neke nove ideje i planovi u pitanju. Nikad se ne zna, možda budete imali više koristi nego što vam se u prvi mah čini.

Ljubav: Dosta fleksibilnosti i taktiziranja biće vam potrebno ukoliko želite da izbegnete moguće nesporazume sa dragom osobom,  a što vam baš nije jača strana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Vodolija

Posao: Vrlo dobar dan je pred Vodolijama da svoje zacrtane planove i ciljeve ostvare na sasvim zadovoljavajući način uz mogućih par korekcija usput.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete i u sferi ljubavi, pa eto motivacije da se i po tom pitanju angažujete i uživate u razmeni najfinijih emocija sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Ribe

Ribe

Posao: Iako vas možda očekuje pojačana nervoza i nestrpljenje da sve što brže privedete kraju, nema razloga za time, jer stižete sve u planiranom roku da završite.

Ljubav: Bez nekih značajnijih preokreta i promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana. To međutim  ne mora da znači potpunu pasivu sa vaše strane.

Zdravlje: Sasvim solidno.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: