HOROSKOP ZA PETAK 23.09.2022.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-Uovan

Ovan

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Ovnovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Sve u svemu Bikovi dočekuju kraj ove radne sedmice poprilično umorni, i sa osećajem da su mogli mnogo više.

Ljubav: Umete da priđete dragoj osobi na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi, šetnja.

Blizanci

Blizanci

Posao: Potrudite se da vam inače dobar početak radnog dana ne pokvare nesuglasice sa poslovnim okruženjem. Budite taktični i strpljivi.

Ljubav:  Dan je kao stvoren da uživate u uzajamnoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima ili negde otputujete.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Rak

Posao: Evo prilike da ovog petka Rakovi malo predahnu kada je obim posla u pitanju, i da na vreme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumevanja kada su želje i potrebe druge strane u pitanju, ne budite pasivni.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Lav

Lav

Posao:  Visoke ciljeve postavili su danas na svom poslovnom planu Lavovi. Samo napred, većinu njih ćete uspeti i da realizujete.

Ljubav:  Čuvajte se manje ili veće intrige povezane sa vašim ljubavnim životom.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Devica

Devica

Posao: Postoji određena mogućnost da iskrsne neki detalj koji nije predviđen vašim realnim planovima, pa će vam biti potrebno malo dodatnog vremena za dodatnu reorganizaciju kako bi na kraju sve bilo na zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neke ljubavne planove obelodanite dragoj osobi, i tako podignete aktuelnu partnersku priču na viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Vaga

Posao: Ukoliko se desi dase zatrpate obavezama, ne libite se da zatražite pomoć oko nekih detalja od osobe od poverenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, što u prevodu znači da bi trebalo da se opustite i uživate.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Skorpija

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine Škorpija ukoliko su se dobro organizovale. Dosta energije danas vam može oduzeti nezavršena papirologija, dokumentacija.

Ljubav: Potrudite se da svojim doprinosom dodatno ne zakomplikujete već zakomplikovanu priču, kako biste izbegli potencijalno razočarenje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Strelac

Posao: Nema većih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod većine Strelčeva. U dobrom raspoloženju i zadovoljni rezultatima okončavate ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Posebno bi mogao da vas obraduje poziv prijatelja za izlazak i druženje. Petak je, vreme je za opuštanje.

Zdravlje: Potrebna vam je relaksacija.

Jarac

Jarac

Posao: Povećan obim posla  i to pre svega na polju komunikacije i organizacije je pred Jarčevima ovog petka. Razloga za zabrinutost nema, jer upornost i vredan rad daju rezultate.

Ljubav: Dobro procenite situaciju i okolnosti pre nego što napravite naredni korak, ali se nemojte  povlačiti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Vodolija

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Vodolije i ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedete kraju, a za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.

Ljubav: Druženje sa zajedničkim prijateljima bi vam prijalo. Izlazak ili kućna varijanta nije bitno, bitno j eda se opustite i da vam je lepo.

Zdravlje: Dovoljno se psihofizički relaksirajte.

Ribe

Ribe

Posao: Oslonite se na prijateljsku pomoć osoba od poverenja, posebno kada su u pitanju mogući previdi ili eventualni nesporazumi sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Po svoj prilici Ribe bi danas trebalo da se maksimalno opuste  i uživaju u skladu sa svojom zavodljivom sanjalačkom prirodom.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: