HOROSKOP ZA PETAK 25.11.2022.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-Uovan

Ovan

Posao: Pokušajte da izbegnete eventualni verbalni konflikt sa osobom koja bi mogla da ima uticaja na vaše krajnje poslovne rezultate. Budite staloženi i strpljivi.

Ljubav: Na ljubavnom planu po svoj prilici trebalo bi maksimalno da se posvetite voljenoj osobi i uživate u finim zajedničkim momentima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Neke nove ideje i planovi koji dolaze od strane nadređenih osoba, mogli bi da vam poremete ustaljeni ritam obaveza.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih zamisli.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za Blizance, ali i obećava priču na duže staze. Nemojte biti neodlučni.

Zdravlje: Jačajte imunitet, hranite se zdravo.

Rak

Rak

Posao: Evo jednog uobičajenog, prosečnog dana što se profesionalne zahtevnosti tiče za većinu tipičnih predstavnika Rakova.

Ljubav: Prijalo bi vam da odete negde zajedno, na taj način bi se ova pozitivnu energija koja je trenutno jaka između vas dodatno pokrenula i stabilizovala odnos.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Lav

Posao: Ukoliko niste najzadovoljniji ostvarenim poslovnih rezultatima tokom sedmice, ne preterujte sa današnjim aktivnostima, teško da možete baš sve nadoknaditi.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Devica

Devica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrednim radom  Device uglavnom stižu do zacrtanih ciljeva bez većih problema. Možete početi  priču sa nekim novim saradnicima i unošenjem novina u posao.

Ljubav: Povoljna je prilika ukoliko ste naumili da postojeće partnerske odnose podignete na viši nivo. Obradujte dragu osobu kojim interesantnim predlogom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Vaga

Posao: Vage danas i pored brojnih obaveza ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke na polju poslovnog angažmana.

Ljubav: Velika je verovatnoća da vam maštu zagolica osoba koju poznajete ali je niste dugo videli.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Skorpija

Škorpija

Posao: Pozitivne okolnosti najavljuju uspešan dan za većinu Škorpija na polju svih poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Preuzmite inicijativu i budite aktivniji kada su u pitanju dešavanja na vašem ljubavnom planu. Ništa se neće desiti ako budete čekali.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Strelac

Strelac

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Strelčevima. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza.

Ljubav: Ukoliko ste planirali neko zajedničko putovanje pravi je trenutak da ga realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Jarac

Posao: Pozitivan stav i dobar priliv energije  daje vam solidnu osnovu da sve poslovne obaveze uspešno završite bez većih poteškoća i kašnjenja.

Ljubav: Novo poznanstvo moglo bi da bude realna osnova za novu buduću finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Vodolija

Posao: Pred Vodolijama je period ubiranja plodova za prethodno uložen rad i trud, a rezultati bi trebalo da pokažu ispravnost urađenog.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Budite u pripravnosti.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Ribe

Posao: Za sve urađeno u prethodnom period većina tipičnih Riba trebalo bi da očekuje pohvale, a neki će biti i adekvatno finansijski nagrađeni.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti znatno povoljniji vikend.

Zdravlje: Moguća glavobolja.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: