HOROSKOP ZA SREDU 15.03.2023.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-Uovan

Ovan

Posao: Bez nekih kapitalnih promena na vašem poslovnom planu danas. Više pažnje posvetite taktički  mudrijem ličnom organizovanju i podeli posla i odgovornosti.

Ljubav: Pripadnici ovog sazvežđa mogli bi da očekuju makar jednu intrigantnu ljubavnu situaciju. Uživajte u flertu i opuštenoj priči, a za nešto više biće potrebno više truda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Pojačan obim posla mogli bi da očekuju Bikovi danas, i sve bi moglo da liči na mali haos. Očekuje vas dosta papiroloških zavrzlama, pa strogo vodite računa o dokumentima koje potpisujete.

Ljubav: Moguće je da dođe do razmimoilaženja u stavovima, pre svega zbog vaše moguće preterane sumnjičavosti na koju druga strana možda uopšte neće ni reagovati.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Blizanci

Blizanci

Posao: Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju, samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svesni i prednosti i mana takvih odluka.

Ljubav: Pokušajte da tenzije sa posla ne prenosite na ljubavnu sferu, jer su mogući nesporazumi u komunikaciji.

Zdravlje: Nervoza, glavobolja.

Rak

Rak

Posao: Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate kakvima ste se nadali.

Ljubav: Neophodno je da i vi uzvratite drugoj strani, ma koliko to bilo teško zbog drugih briga, jer samo uz kakav-takav balans sve se na kraju okonča pozitivnim epilogom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Lav

Posao: Ukoliko u ovom periodu potpisujete neki ugovor ili započinjete nov posao, projekat, dogovor – vrlo dobro obratite pažnju na svaku sitnicu.

Ljubav:  Nema prepreka za finu opuštenu komunikaciju, samo bez velikih očekivanja i forsiranja isključivo svojih stavova.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Devica

Posao: Dosta naporan i dinamičan dan je pred Devicama, blago rečeno haotičan, pa bi trebalo potruditi se i fokusirati na prioritetne obaveze, i bolju ličnu organizaciju.

Ljubav: Pokušajte da se ne nervirate oko nekih sitnica,  sitnih problema i nesuglasica će biti uvek, na njih ne vredi trošiti vreme i pažnju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Vaga

Posao: Brojne Vage čekaju iskušenja paralelnih poslovnih aktivnosti, što samo po sebi ne predstavlja preveliki problem pod uslovom da ste dobro organizovani, ali će danas to malo teže ići.

Ljubav: Prilika za flert ili površnu avanturu moglo bi da bude više, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj neobavezujućoj priči i lepo se zabavite.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Skorpija

Škorpija

Posao: Obaveza ima na pretek ali sve ide svojim nekim tokom kod većine Škorpija, tako da razloga za veću zabrinutost što se posla tiče ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Moguće je da osoba koja vas interesuje i prema kojoj osećate veliku privlačnost nije slobodna. Dobro se raspitajte, pre nego što napravite prvi korak.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije, moguća glavobolja.

Strelac

Strelac

Posao: Dosta stvari moglo bi danas da uspori realizaciju započetih obaveza kod većine  Strelčeva, a najviše kašnjenje nekih od  bitnih karika poslovnog lanca. Pokažite dovoljno fleksibilnosti, sve se može postići.

Ljubav: Mogu se pojaviti neke sitne nesuglasice, a vi se potrudite da ih eliminišete na najbezbolniji i najbrži način bez mnogo pompe.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Jarac

Posao: Držite se svojih principa i imate solidne šanse da do cilja stignete sa manjim zakašnjenjem. Moraćete možda i na neku dodatnu obuku, što će vam generalno i prijati.

Ljubav: Nema naznaka nekih kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom je sve u domenu stabilnog.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Vodolija

Posao: Manje rasipanje radne energije neće omesti u bitnijoj meri vaše poslovne planove, pa se očekuje da nastavite u svom ritmu, ali uz malo bolju organizaciju.

Ljubav: Nema razloga da bilo šta brzate kada su ljubavne dileme u pitanju. Pokušajte da ne upadnete u  zamku donošenja površnih zaključaka.

Zdravlje: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost.

Ribe

Ribe

Posao: Promenljivo raspoloženje pratiće većinu Riba na poslovnom planu, pa bi zbog eventualno slabijeg fokusa bilo dobro da se oslonite na pomoć prijateljski nastrojenih saradnika, kako biste izbegli veće propuste. 

Ljubav: Moguć je  vrlo interesantan susret sa osobom koja će vas odmah magnetski privući, ali je moguće da taj prvi impuls ne da očekivane rezultate.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: