HOROSKOP ZA UTORAK 17.05.2022.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Horoskop za sutra za sve znake zodijaka

 

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 17.05.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

ovan

Ovan

Posao: Više pažnje obratite na papirološka pitanja i dokumentaciju, i sve pročitajte više puta pre slanja ili potpisivanja.

Ljubav: Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje sa voljenom osobom, možete da  ga uspešno realizujete.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Dosta naporan dan je pred Bikovima. Postoji mogućnost grešaka i loših poslovnih procena, zato samo polako i bez žurbe, da ne biste upali u probleme sa  nadređenima.

Ljubav: Vasa očekivanja su velika po pitanju dokazivanja ljubavi i privrženosti, pitanje je da li su realna ili možda malo preterujete.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Blizanci

Posao: Ne smete dozvoliti da vam se  poslovi  nagomilavaju jer uskoro nećete moći da sve završite na vreme. Proveravajte više puta dokumentaciju.

Ljubav: Praktično  za sve što ste zamislili da pokrenete na polju ljubavi, imate veoma lepe šanse i da realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Rak

Posao: Dosta naporan dan je pred Rakovima, vodite računa da ne dođete u sukob sa nadređenima.

Ljubav: Na ljubavnom planu vas očekuje sasvim druga slika. Trebalo bi da su se neke kockice poklopile, i konačno možete da se opustite i posvetite se jedno drugom na pravi način.

Zdravlje: Napetost, stres.

Lav

Lav

Posao: Nemojte dozvoliti sebi da dođete u poziciju da plaćate penale zbog tuđih propusta. Vodite računa o papirologiji.

Ljubav: Prilika novih ima ali vi ste nestrpljivi što samo po sebi donosi nervozu i neizvesnost. Budite opušteni i pustite neka se stvari odvijaju spontano.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Devica

Devica

Posao: Odličan dan je pred Devicama da uz dobru organizaciju i u dobrom raspoloženju isprate sve poslovne aktivnosti na zadovoljavajući način.

Ljubav: Iskoristite dane koji su pred vama, da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete pozitivnu energiju. Uživajte.

Zdravlje: Budite više u pokretu, vežbajte i boravite u prirodi.

Vaga

Vaga

Posao:  Neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati, jer vas mogu izdati, otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani.

Ljubav: Morate dokazati i sebi i dragoj osobi da je vaša veza vredna da se uloži malo napora u rešavanje postojećih poteškoća.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Skorpija

Škorpija

Posao: Moglo bi biti u najavi nekih novih ponuda, vrlo zanimljivih predloga i mogućnosti da napravite  pozitivan preokret.

Ljubav: Neophodno je da se više okrenete jedno prema drugom da biste mogli da nastavite da radite na kvalitetu vaše veze. Iznenadite dragu osobu nekim poklončićem danas.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Strelac

Strelac

Posao: Situacije na poslu neće ići po vašim željama i neće se mnogi truditi da vam olakšaju, ipak, pronaći ćete inspiraciju – samo je potrebno da se prilagodite.

Ljubav: Aspekti daju mogućnost vama dvoma kao paru da dublje spoznate šta je ono što istinski želite i jedno od drugog i od veze u kojoj ste.

Zdravlje: Posvetite se nekom vidu rekreacije prijaće vam.

Jarac

Jarac

Posao: Generalno  pred vama je sasvim solidan radni dan, otvaraju se veće mogućnosti nego što je to bilo do sada. Samo napred.

Ljubav: Budite okruženi pozitivnim osobama, družite se više sa prijateljima, a možete negde zajedno i da otputujete.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Vodolija

Posao:  Očekuje vas previše posla a premalo vremena da on bude završen na vreme. Fokus vam može biti nešto slabiji, što će se svakako odraziti i na poslovne rezultate.

Ljubav: Prijatno iznenađenje vreba iz vašeg neposrednog poslovnog okruženja. Obratite pažnju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Ribe

Posao: Niste sigurni šta da uradite po nekim pitanjima, moguće je da treba definisati neke saradničke odnose, i videti da li možete da računate na neke osobe ili ne.

Ljubav: Pozitivan dan vas očekuje kada je ljubavna sfera u pitanju, ukoliko ste naumili da preduzmete inicijativu i posvetite izvesne romantične trenutke dragoj osobi.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano