HOROSKOP ZA UTORAK 24.05.2022.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 24.05.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

ovan

Ovan

Posao: U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla i tokom ovog dana, pa je logično da energično krenete ka ostvarenju zacrtanih planova.

Ljubav: Promena plana u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi ljubavi, najverovatnije vas može očekivati tokom ovog utorka.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Bik 300x300 1

Bik

Posao: Iako komunikacija sa saradnicima neće biti toliko loša, sa nadređenima bi trebalo da budete na distanci ukoliko je moguće.

Ljubav:  Draga osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i prezauzetošću drugim obavezama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Blizanci

Posao: Uspešno ćete  završiti sve ono što vas je prethodno opterećivalo i oduzimalo vam energiju, kako biste se posvetili nekim novim idejama i projektima. Budite skoncentrisani kada je papirologija u pitanju.

Ljubav: Provedite zajedničke  trenutke  na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi prijaće vam itekako.

Zdravlje: Vodite računa o imunitetu.

Rak

Rak

Posao: Neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i nedostatak fokusa može se negativno odraziti na ljubavnu sferu. Pokušajte da sagledate stvari iz više uglova.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Lav

Posao: Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost i nervozu u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima, zato bi bilo dobro da pokušate da obuzdate nestrpljenje.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem emotivnom planu u odnosu na prethodni dan, niste u najboljem raspoloženju i mnoge sitnice vam smetaju.

Zdravlje: Dovoljno se relaksirajte.

Devica

Devica

Posao: Neke nove mogućnosti se otvaraju pred vama, budite dovoljno mudri da prepoznate pravu priliku. Samo napred.

Ljubav: Sa osobom koju volite imaćete korektan odnos i dogovore oko svega što vam je oboma bitno.

Zdravlje: Osetljivost probavnog sistema.

Vaga

Vaga

Posao: Poslovne prilike svakako idu u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno da budete organizovani i vredni.

Ljubav: Od vas se očekuje da preuzmete inicijativu i napravite bar jedan konkretan potez kako biste usrećili i sebe i voljenu osobu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Skorpija

Škorpija

Posao: Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla, da odredite prioritete da biste bili što funkcionalniji i lakše prošli gomilu obaveza koje vas očekuju.

Ljubav: Ukoliko su vas neke stvari i situacije mučile u prethodnom periodu, sada ćete moći da se otvorite i rešite i ova pitanja.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Strelac

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni danje pred Strelčevima. Postoje velike šanse  da se aktivirate oko nekih planova i  rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima, starim i novim – na lakši način.

Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja koja vas tište, kao i  za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije oslonce.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Jarac

Posao: Imaćete manjih problema u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali uz savete i pomoć osoba koje su vam poslovno bliske – to se itekako može brzo prevazići.

Ljubav: Pokušajte da razbijete monotoniju svakodnevice u koju ste upali, organizujte se malo bolje i negde izađite, prošetajte ili pravite planove za neko putovanje, odmor.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema. Jačajte imunitet.

Vodolija

Vodolija

Posao: Neki od vas mogu očekivati ponudu za  dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim poslovnim prilikama za vas, pa bi svakako trebalo to iskoristiti.

Ljubav: Iako možda budete okupirani nekim drugim temama i obavezama, ne zaboravite da posvetite malo pažnje i dragoj osobi.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratnom i ramenom delu.

Ribe

Ribe

Posao:  Nema prepreka na poslovnom putu Riba danas. Imaćete  podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete.

Ljubav: Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih relacija, danas nema razloga da se bilo šta bitno menja. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano