IAKO MU ANABELA UPORNO PORUČUJE DA GA VOLI: Andrej Atijas stavio tačku na ljubav s Anabelom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Andrej Atijas, dok Anabela u “Zadruzi” sve češće pozdravlja svog bivšeg supruga i poručuje mu da ga voli i da jedva čeka da ga vidi, on je navodno napolju donio odluku da stavi tačku na njihov odnos.

Naime, kako se saznaje od izvora bliskom Andreju, on je riješio da prekine svaki odnos sa Anabelom nakon njenog izlaska iz rijalitija jer ne može više da se nosi sa pritiskom javnosti, kao i sa njenim ponašanjem.

 

– Andrej je podržao Anabelu da uđe u rijaliti i dao joj vjetar u leđa da se bori za sebe i svoje druge dvije kćerke, Ninu i Blankicu. Međutim, način njene borbe nikako ne podržava! Budući da je njeno ponašanje postalo agresivno, depresivno i histerično, on je odlučio da više ne stoji iza nje- rekao je navodno izvor.

Anabela i Andrej su se nakon razvoda pomirili i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ispratio ju je u “Zadrugu” kao emotivni partner, ali je, nakon što se u nju navodno razočarao, odlučio da navodno nastavi bez nje.

– Stalno ga svi zovu i pričaju mu sve najgore o Anabeli. Ušla je kako bi pokazala da je divna majka, a pokazala je suprotno. Kćerku je psihički uništila, fizički stalno nasrće na nju, kao i na bivšeg supruga i Marka Miljkovića. Posebno mu je zasmetalo kada je započeta priča kako je Anabela tukla i njega- ispričao je izvor da je Atijas podlegao pritisku i odlučio da njihov odnos prekine čim ona izađe iz rijalitija, piše Kurir.rs.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano