IKEA POVLAČI OVAJ PROIZVOD! Izdato hitno saopštenje kompanije, moguća je besplatna zamena - "lomi se i pada" (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UŠvedska kompanija "Ikea" je apelovala na sve svoje kupce koji imaju ogledalo "LETTAN" da prestanu da ga koriste i da mogu besplatno da naruče zamenske fiksatore za zid za ovo ogledalo.

Poznata švedska kompanija "Ikea", koja je kupila 14 hektara zemlje blizu Niša, je apelovala na sve svoje kupce koji imaju "LETTAN" ogledalo da prestanu da ga koriste. Takođe, moći će potpuno besplatno da naruče zamenske fiksatore za zid.

"Bezbednost kupaca je polazna tačka za nas. Prema tome, najavljujemo povlačenje radi popravke LETTAN ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (GGNN), zbog rizika od lomljenja fiksatora za zid. IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se LETTAN ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu. Iz tog razloga, apelujemo na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid. IKEA se izvinjava zbog svih neprijatnosti koje bi ovo povlačenje radi popravke moglo da izazove", stoji u saopštenju kompanije.

(MONDO)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: