ISKASAPIO MLADIĆA LOVAČKIM NOŽEM DUGAČKIM 25 CENTIMETARA? Novi detalji istrage ubistva u Nišu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Milan C. (39) iz sela Pukovac kod Doljevca koji je izboden nožem u niškom kafiću u noći između petka i subote, van je životne opasnosti, ali se ipak nalazi na Odeljenju intenzivne nege. On je, da podsetimo, bio u društvu sa Stefanom S.(26) i još jednim mladićem kada ih je nožem napao F.P. iz banalnog razloga.

Od zadobijenih povreda po stomaku i grudnom košu, Stefan je preminuo, a Milan C. prebačena je u bolnicu. Nakon krvavog čina F.P. se očigledno dao u beg, ali je brzo uhapšen.

Niš, ubadanje, Stefan Stefanović

FOTO: M.S.

- Na prvom saslušanju potvrdio je činjenice iz istrage, ali je rekao da je prvi napadnut i da ne može da se seti gde je bacio nož. Ovo sečivo koje je zarubljeno dugo je čak 25 santimetara, uobičajno se njime služe lovci tako da je neshvatljivo da se takvo hladno oružje nalazilo u ovako popularnom kafiću - kaže izvor i nastavlja.

- Takvo sečivo se jasno vidi, a pretražena je okolina kafića i za sada nije nađen - rekli su nam nezvanično iz istrage.

U blizini mesta zločina je i reka Nišava tako da je moguće da je nož završio u reci.

- Oni su imali neko kratko koškanje, momcima iz Pukovca je F.P. valjda prosuo piće slučajno dok je prolazio pored njihovog stola. Kafić je bio pun s obzirom na to da je vikend. Sigurno je tome kumovao i alkohol tako da se nakon koškanja F.P. vratio i onda je krenula tuča zbog koje je na žalost, izgubljen još jedan mladi život - navodi izvor.

Istrazi će sigurno mnogo pomoći Milan C. koji se oporavlja u Univerzitetskom kliničkom centru i koji je pukom srećom ostao živ jer mu nisu sečivom iskidani vitalni organi pa su lekari mogli da ga spasu operacijom. Stefan je u bolnicu dovezen takoreći bez vitalnih parametara tako da lekari nisu mogli da ga održe u životu.

Kurir.rs/ M.S.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000