ISKOPALA BIH JOJ OČI: Nakon što je Luna optužila Marija Anu da je NARKOMANKA i PROSTITUTKA, oglasila se zadrugarka i bivši dečko, a onda je Đoganijeva počela da HISTERIŠE! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ponovo počela da se pravda o svojim rečima!

Naredno pitanje dobili su Mima Živković i Filip Đukić o rečima koje je Luna Đogani izgovorila za Marija Anu Smiljanić.

Kako vas nije sramota da dok vašu drugaricu i bivšu devojku naziva narkomankom i prostitutkom? - glasilo je pitanje.
 

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, mi nismo drugarice, mi smo se odavno družile! Ona nikada nije bila tu za mene, nikada nije znala kada mi je teško! Pre dve godine smo letovale i ona je mene razočarala. Ja sam joj bila podrška na Farmi, ona zna da ja njoj i dalje želim sve najbolje! A što se tiče Lune, ja nisam čula to, da sam čula, Luna to govori o sebi, možda bih joj iskopala i oči, ja ovde nikakvu terapiju ne uzimam, nemam nikakvu terapiju, neka pogledaju okolo sebe ko je narkkoman, ona je pretalentovana devojka (Marija Ana), ako je to rekla, to je katastrofa - rekla je Mima.
Izdajice! - dobacivala je Ivana Šopić.
Dok je bila sa mnom, ona to nije koristila, Luna je to rekla u revoltu verovatno. Ja to nikada neću pričati, mi smo se rastali u miru, ja joj želim sve najlepše u životu! Dok smo bili zajedno i posle Zadruge, zadnji put smo se videli u aprilu prošle godine, ja odgovorno tvrdim da nema veze sa prostitucijom. Ja niti znam šta se desilo, niti želim da se mešam - rekao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna nije bila u WC-u, sedela sam sa Ilijom i gledala sam Klik TV, a šta su radili, to samo oni znaju. Ja sam rekla da je k*rva, narkomanka nisam rekla, ja sam rekla da mogu da kažem šta su radili, ali neću, jer sam bolji čovek - urlala je Luna.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Zadruga 3 - Luna histeriše zbog Marija Ane, sve isplivalo na videlo, skandal - 28.05.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

Izvor -: PINK.RS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano