Iskreni Novak Đoković: Hvala Hrvatskoj idemo u Zadar :Otkrio ko će tamo nastupati?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Prvi teniser sveta Novak Đoković istakao je da nestrpljivo čeka dolazak u Zadar. Srpski as sa nestrpljenjem čeka drugu stanicu "Adria tura", nakon što je priređen spektakl u Beogradu.

Turnir u Hrvatskoj na programu je sledećeg vikenda.

 

- Imam zaista lep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem i traje sigurno 10 godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im se ovom prilikom što su prepoznali inicijativu "Adria tura" i humanitarni karakter. Oni su se odmah stavili na raspolaganje i radujem se što ću igrati i deliti teren s njima. Nadam se da će biti zabavno kako na terenu, tako i izvan njega - rekao je Novak Đoković za HRT.

Otkrio je i ko će nastupiti.

 

- Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju da zaigra i u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da nemačka Vlada donese odluku o karantinu, jer mora da ide u Nemačku posle na neke svoje događaje. Ako ne bude karantina igraće. Bio bi veliki uspeh za "Adria tur" da imamo tenisera svetskog kalibra i u Zadru - istakao je Nole.

- Nikada nisam bio u Zadru, tako da se radujem. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima veoma puno zainteresovanih za meč - iskren je prvi reket sveta koji je naveo da je njegov trener Goran Ivanišević jedan od glavnih ljudi u organizaciji.

Za razliku od Beograda, gde je oko 10.000 ulaznica rasprodato u rekordnom roku, u Zadru će zbog epidemiološke situacije biti manje navijača.

 

- Za sada zbog socijalne distance može biti samo četiri i i po hiljade ljudi, kažem 'samo', ali nemojte me pogrešno razumeti. Zaista smo zahvalni, nadam se će možda biti i pun stadion, a ako ne, i četiri i po hijade je fantastično - dodao je srpski as.

 

Za kraj je imao poruku za narod u Hrvatskoj.

 

- Zahvalio bih svim građanima Zadra i naravno cele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj. Nadam se da će se svi zabaviti i uživati u spektaklu - zaključio je Novak Đoković.

izvor:https://www.republika.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: