ISPLIVALI DETALJI: Kada su LEKARI U KRVI Miljane Kulić primetili OVO, HITNO je PREBAČENA U BEOGRAD
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Voditeljka Jovana Jeremić sa svojim gostima u emisiji "Novo jutro", Markom Đedovićem, Dejanom Nestorovićem i Venerom, priča o komplikacijama nakon operacije želuca, konkretno o slučaju Miljane Kulić, koja je hitno iz Niša prebačena u Beograd. U program se uključila Indira Indi Aradinović, koja je imala sličnih komplikacija, a potom i doktor Dejan Veličković, stručnjak koji je govorio o ovim operacijama.

Ja sam se u četvrtak čula sa Marijom, nikad neću zaboraviti kako su me dočekali u Nišu, pogodilo me je ovo što se dogodilo. Marija mi je rekla da je krvarila slezina, da joj nisu verovali kad je došla, kad su je stavili na to, imali su šta da vide, da je slezina pukla na dva dela. Marija mi je rekla da je problem što joj nisu dali to za trombocite, ne razumem se, nisam lekar. Trebalo je da ostane 15 dana u Turskoj, da je prate - istakla je Jovana.

 

Marko đedović Jovana Jeremić

Marko đedović Jovana Jeremić

Foto: TV Pink printscreen

 

- Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali na cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko Đedović.

- Kao što je rekla Indi, u ovom slučaju su psiholog i psihijatar jako važni. Meni moja kaže, pevači hoće na to, ona im kaže da prvo moraju da idu na pregled, jer je tu često problem sa samopouzdanjem. Moraš da radiš na sebi - dodala je voditeljka

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: