Ispovijest Terezinog sina o masakru - "Htjela je da ga stavi u kese i razbaca po kraju"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNe znam zašto je moja majka to učinila. Stvarno sam još u šoku. Mnogo je voljela da gledala horore i filmove o neriješenim zločinima i ubistvima, bila je opsjednuta time. A često je ponavljala da je Srđan mnogo nervira!

Ovo su riječi Damira Ljutića, osamnaestogodišnjeg sina iz prethodnog braka Tereze Perić (46), osumnjičene da je u utorak uveče nožem ubila supruga Srđana Perića (42), a onda ga testerom na struju isjekla, pa u loncu vrele vode skuvala odsječene dijelove tijela.

– Moja mlađa sestra Dunja je gledala masakr. Pozvala me je telefonom da dođem u Ulicu Duška Trifunovića, gdje je majka živela u Srđanovoj porodičnoj kući. Sačekala me je ispred i ispričala šta je majka uradila, pa sam ja pozvao policiju – nastavlja Damir, ističući da ga je tek nakon njegovog upornog lupanja na vrata Tereza pustila u kuću, a da je uznemirena i prestravljena Dunja ostala u hodniku, pišu Novosti.

Čuo je, kaže, zvuk testere, onda se ona ugasila, jer je struja slaba, pošto se energijom snabdijevaju preko solarnog panela.

– Ušao sam u dnevnu sobu. Srđan je ležao mrtav u lokvi, bez noge. Krvi je bilo svuda, po zidovima, a na šporetu lonac u kojem su se kuvali odsječeni dijelovi tijela, vjerovatno da bi ih lakše odvojila od kostiju – govori Damir i dodaje da je Tereza imala namjeru da u plastične kese stavi odsječene dijelove raskomadanog Srđanovog tijela i da ih razbaca po kraju i tako prikrije zločin.

Kako kaže, kada je pitao majku zašto je to učinila, samo je rekla: “Mnogo me je nervirao Srđan”.

Damir kaže i da je Tereza insistirala da on i sestra popiju po lijek za smirenje, ali je on to odbio, dok je Dunja poslušala majku.

Prema nezvaničnim informacijama, policija nije uspjela da sasluša Terezu Perić zbog njenog trenutnog stanja, a iz Tužilaštva su saopštili da je trebalo da od nje uzmu iskaz juče po podne. Navodno, još je u stanju šoka i nalazi se u šok-sobi zrenjaninske bolnice, odakle će, po svemu sudeći, biti prebačena u zatvorsku bolnicu u Pančevu ili Sremskoj Mitrovici.

Srđanova sestra Jelenom Perić je objavila potresne poruke na svom fejsbuk profilu, ali medijima nije odgovarala.

– Dopisivao sam se juče sa Jeleninom kćerkom, napisao joj šta se dogodilo i rekao da mi je žao – kaže nam Damir i dodaje da bi, ako ga puste, otišao da vidi svoju majku i popriča sa njom, za razliku od mlađe sestre, koja je rekla da Tereza za nju više ne postoji:

– Svi mi u kući volimo horore, opsjednuti smo tim nekim neriješenim slučajevima misterioznih ubistava, ali ja sam majci govorio: ‘Nemoj slučajno da se zaneseš’. Posebno kada je bila ljuta na Srđana ili mog oca Miljaima, koga svi u okolini znaju po nadimku Zoki.”

Prema priči Terezinog sina, njegova majka je bila ljubomorna. Kaže da je istina da je zapalila krevet na kojem je Srđan spavao, a jednom ga je prijavila zbog nasilja, pa je mjesec dana proveo u pritvoru.

Damirova sestra Dunja je ispričala ranije da je, iako je bila u drugoj sobi, uspjela je vidi Srđana dok je još bio živ. Navodno je sav krvav uspio Terezi da otme nož iz ruku, a onda joj je rekao: “Zovi Hitnu pomoć, molim te”.

– Pozvao sam još sa ulice policiju i rekao im da je majka ubila očuha. Brzo su došli. Sa strahom i oprezno su ušli u kuću, ali majka se nije opirala hapšenju – priča Damir.

Komšija iz kuće preko puta Perićeve, u Ulici Duška Trifunovića, ispričao je da je dan prije svirepog ubistva, sa suprugom vidio Terezu i Srđana kako se grle i ljubakaju, a da je njegova supruga prokomentarisala: “Bože, šta im to treba, odrasli su ljudi”.

– Ja sam na to dodao, ljubav je to, ženo moja – kaže komšija i dodaje da se onda poslije takve ljubavi dogodi nezapamćen zločin.

ATV
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: