ISTINA O RAZVODU: Jelena Karleuša i Duško Tošić ovu odluku su doneli u korist porodice?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPriče o problemima u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaju da interesuju domaću javnost.

Nova godina na estradnoj sceni počela je burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, pevačica i bivši fudbaler našli su se u udarnim vestima, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika. Pevačica je zatražila pomoć policije jer ju je suprug, navodno, ošamario za trpezom, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska od trideset dana.

Jelena se o nemilom događaju kratko oglasila na Instagramu, apelujući na javnost i medije da prestanu sa nagađanjima i da nju i njenu porodicu ostave na miru.

- Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju. Oboma su na prvom mestu ćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa - otkrio je izvor blizak poznatom paru za "Scandal!".
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: