Istražujemo! SN Booster discord server kao najbolji naćin za steći brzu popularnost na društvenim mrežama?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMnoge poznate osobe sa društvenih mreža "kupuju" svoju popularnost opravo sa ovakvih trgovina. Naime u današnje vrijeme sve je bitnije da osoba na društvenim mrežama stekne što veći broj pratitelja tj. fanova, upravo kako bi zaradili što više novaca.

Dok se neki odlučuju "zaraditi" preko društvenih mreža svojim trudom i talentom neki se ipak odlučuju za lakši put zarade, a to je upravo kupovina pratioca.

Što vam to zapravo omogućuje?

Odgovor je vrlo jednostavan. Što Vas više ljudi prati to imate veću mogučnost za sklapanjem sponzorstava od strane nekih poznatih kompanija kako bi još više zaradili.

SN Booster discord server.

Na aplikaciji pod nazivom discord nalazi se upravo jedan ovakav balkanski shop preko kog je moguće kupiti svoju "popularnost" na društevnim mrežama za relativno mali novac.

Kupovina je vrlo jednostavna. Uđete na server, razledate ponudu, odaberete onu koja vam se najviše dopada i javite se "vlasniku" servera u privatnu poruku sa željom da kupite jednu od usluga.

Nakon toga ćete dobiti poruku sa informacijom o uplati, a ona se može izvršiti preko usluge PayPal ili kriptovalutama. Nakon uplate šaljete dokaz da ste uplatili novac, ostavljate link profila ili neke objave za koju želite podići popularnost.

Kroz nekoliko sati dobili ste sve što se željeli i odlazite sa lako zarađenom "popularnošću" na društvenoj mreži!

Posjetite i Vi akko želite ovaj discrod server: https://discord.gg/t9fD7ds


Ukoliko se odlučite za kupovinu ovakve vrste budite vrlo oprezni kome uplaćujete Vaš novac. Postoje razne trgovine sličnih tipova koje služe samo za prevaru dok je zapravo jedan mali broj onih pravih!
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: