Ivanišević: Voleo bih da smene Novaka s mesta predsednika
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, rekao je da bi voleo da najbolji teniser sveta više ne troši energiju kao predsednik ATP Saveta igrača i da bi za njega bilo bolje da bude smenjen.

Novak je pre dva dana bio pozitivan na testu na koronavirus i posle toga, usledila je lavina napada na njega, posebno u stranim medijima.

Goran je stao u odbranu Novaka, doduše, rekao je da mu neke stvari zaista nisu bile potrebne.

“Mogu da prihvatim da nam to nije trebalo, ali tu svako snosi odgovornost za sebe. Niko nikoga nije prisiljavao da dođe u taj klub, niti ga je terao da pleše ili da skida majicu. Opet, kako bilo ko može da kaže da je tu krenula zaraza? Marko Paniki, Novakov kondicioni trener, nije bio uopšte na toj zabavi. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan, gotovo dve nedelje, a on je bio pozitivan na testu, dok sam ja bio dva puta negativan! Može li neko to da mi objasni? Ili to što je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Dimitrova u Zadru, ne samo jednom, ali njegov test je negativan”, kaže Ivanišević za “Sportske novosti”.

U celu priču umešala se i trenutna situacija sa koronavirusom u Hrvatskoj.

“Znam da je Zadar ‘atraktivan’ za mnoge zato što su u njemu pozitivni postali oni najpoznatiji, sada bi svi hteli da uberu neki poen. To tako ide i nema veze što je zaraženih manje nego u nekim drugim gradovima u Hrvatskoj”, poručio je bivši broj dva svetskog tenisa.

Ivanišević, koji sa Novakom sarađuje od Vimbldona 2019. godine, kaže da bi za prvog igrača sveta bilo bolje kada više ne bi bio na mestu predsednika ATP Saveta igrača.

“Ovo je samo moje mišljenje, iskreno, voleo bih da ga smene. Od momenta kada je postao predsednik, šta god uradi, ništa ne valja. Napada ga ko stigne i kako stigne, on se u tome troši, jer pokušava da napravi da bude dobro svima”, zaključio je Ivanišević.

AUTOR: ZORAN KECMAN / NOVA.RS

Djoković Ivanišević

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: