"IZ STANA SU SE ČULI JEZIVI KRICI CELE NOĆI" Ona je jedini svedok ubistva Ivane sa Zvezdare - isplivali novi detalji
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPotraga za Jetmirom Gočajem (24) osumnjičenim da je ubio Ivanu Krivokapić (26) na Zvezdari 23. decembra prošle godine i dalje traje, a u međuvremenu ispitane su komšije nesrećne devojke, njena familija i prijatelji, njegova familija i prijatelji i kako se nezvanično saznaje, u ovom slučaju samo jedna osoba iz ulaza u kojem je ona živela dala je iskaz istražiteljima.

- Radi se o jednoj komšinici koja nam je ispričala da su se čuli baš jaki krici iz njenog stana cele noći. Takođe su čuli udaranje koje je odzvanjalo kroz cevi. Rekla je da im nije bilo jasno šta se dešava i da su ujutru videli da su prozori na pola otvoreni što je retkost obzirom da je stan u prizemlju i da stanari u prizemlju uvek drže spuštene roletne jer se dešavalo ranije da se deca u kraju penju i gledaju unutra. Takođe je rekla da su nju videli možda jednom ili dva puta jer se trek bila doselila. Žena je navela da joj nije jasno zašto niko drugi iz ulaza nije hteo da sarađuje i da je sigurna da su komšije iz prizemlja sve čule", rekao je sagovornik iz istrage.

Stan u kojem je ona živela i dalje je zapečaćen i u njemu ne stanuje niko.

Podsetimo, za Jetmirom poternica je raspisana pre tačno 11 dana.

- Izvršili smo sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ali za sada ne znamo gde se on nalazi, jer je odmah po raspisivanju poternice uništio svoj mobilni telefon i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Razgovarali smo sa njegovim prijateljima, rodbinom, svi tvrde da ga nisu videli. Pretpostavljaju da uopšte nije u Crnoj Gori. Naveli su da njegova familija živi u Albaniji i da je moguće da je otišao tamo i da mu oni pomažu. Neki od njih su upoznali Ivanu, neki je nikada nisu videli, ali niko ništa nije znao o njihovom odnosu", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Ivana Krivokapić

Osumnjičeni Jetmir je kad je video informaciju da je osumnjičen poslao poruku novinarki medija koja prati ovaj slučaj, te na pitanje da li će se predati policiji u Srbiji rekao:

"Ja sam u kući trenutno tako da mislim da nema ništa od toga".

U razgovoru koji su obavili sa njim dva dana pre raspisivanja poternice rekao je "da nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega".

Na pitanje o Ivani je rekao:

- Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo - rekao je on.

Na pitanje da li zna ko bi eventualno mogao da je ubije kaže:

- Ne bih znao ko je to uradio, ja njene prijatelje nisam znao, na današnji dan ovo se može očekivati od svakog, ja sa time nemam ništa.

Kaže da nije dolazio u Beograd samo zbog Ivane, nego zbog, kako navodi, prijatelja koje ovde ima.

- Pa nisam samo zbog nje, ja sam dolazio nekoliko puta u Beograd zato što imam mnogo prijatelja, drugara koji dolaze kod mene na Prokletije - rekao je.

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: