Izaberi NAJLJEPŠU RUŽU i otkrij šta te to LIJEPO očekuje tokom MAJA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pozdrav dragi čitaoci. 

U ovom članku ćemo pisati o lijepim dešavanjima koja te očekuju u MAJU. Sve što je potrebno je da izabereš ružu koja ti se najviše sviđa, i pročitaš u nastavku teksta šta te očekuje. Pa ajde onda da počnemo...

Izaberi najljepšu ružu

RUŽA 1

Ukoliko si izabrao/la ovu ružu, tokom maja ti dolaze jako lijepi trenuci. Uživaćeš u lijepim trenucima provedenim sa voljenom osobom. Ali nemoj previše da se opustiš u vašoj vezi. Partner očekuje neke lijepe geste od tebe, kako bi dobio potvrdu ljubavi. Na tebi je da li će to biti neka sitnica ili nešt veliko. Uglavnom, partner će biti jako sretan šta god ti odlučiš. Ponekad se najveća sreća krije u sitnicama. One mogu da učine nešto što velike stvari nikada neće moći. Ljubav između vas dvoje je jaka, ali MAJ je vrijeme kada će postati još jača.

RUŽA 2

Izborom ruže pod ovim brojem, MAJ za tebe ima poseban plan. Učiniće ti se kako je do sada sve bilo uzalud, i padalo samo niže. Ali kako mjesec bude odmicao, stvari će se popravljati. Ne brini se, sudbina ima jako lijep plan za tebe. Nemoj bježati od toga i bojati se promjena. Nekada je baš promjena ono što ti treba kako bi sreća pokucala na vrata. Biće ovo turbulentan mjesec, ali izdrži jer sreća je tako blizu.

RUŽA 3

Ovo je ruža bivših ljubavi, koje ti se vraćaju u život. Neke nisi prebolio/la a neke su postale samo prošlost, kao da nisu ni postojale. Međutim, sve se one sada vraćaju tebi i na tebi je šta ćeš sa njima. Zapamti, da prošlost treba ostaviti tamo gdje i jeste, jer da je bilo dobro ona ne bi bila prošlost već budućnost. Ljubav nema rok trajanja, ali hirovi iz prošlosti itekako imaju. Pronađi svoju sreću u budućnosti, i drži se toga. Ostavi propuštene prilike tamo gdje su i sada i živi punim plućima.

RUŽA 4

Eh, dragi moji, ovo je ruža SLOMLJENOG SRCA. Dobro se čuvaj tokom mjeseca maja, jer dolazi ti ljubavna opasnost. Neko će se prerušiti u divn jagnje, a ispod toga biće zlobni vuk. Dozvoli intuiciji da te vodi tokom ovog mjeseca, i prepusti se pozitivnom ishodu. Ne vjeruj svakome. Tvoje divno srce nije zaslužilo da bude tako ranjeno. Previše toga si lijepog učinio/ta do sada, ali sprema ti se još jedan test. Srce će ti biti slomljeno, od toga se ne može pobjeći. Ali važan je način na koji ćeš se zaliječiti. Čuvaj se. 

 _Fiona_

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: