Izaberi NAJSLAĐEG ANĐELA i saznaj da li ti se uskoro VRAĆA BIVŠA LJUBAV ili dolazi NOVA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

ANĐEO 1

Ovo je anđeo STARE LJUBAVI. Uskoro ti dolazi nova šansa da ponovo budeš sa starom ljubavlju. Možda još uvijek između vas dvoje postoji varnica ljubavi koja se nije ugasila. Ali ti nećeš imati mira sve dok ne saznaš šta bi bilo kad bi bilo. Zbog toga ćeš vjerovatno i iskoristiti tu šansu da u svoj život ponovo pustiš staru nevolju. A ko zna, možda si i ti kriva bila a on ulazi u 'zmijsku jazbinu'. Uglavnom, ovo će ti biti jedna nova lekcija iz koje ćeš izvući nešto novo. Pa sretno...

ANĐEO 2

Ovo je anđeo NOVE LJUBAVI. U tvoj život ulazi nova osoba, sa kojom se nikada prije nisi ni srela. Zbog toga će ti biti toliko zanimljiv i misteriozan, što će pokrenuti interesovanje kod tebe. Ali nemoj previše da se prepuštaš tome. Uvijek budi na oprezu kada upoznaješ nove ljubavi, i odmah postavi granice. Inače, ako to ne uradiš, one će se poslije potpuno izbrisati i ti ćeš postati samo lutka kojom upravlja. Uglavnom, moguća je jako lijepa veza između vas dvoje..

ANĐEO 3

Ovo je anđeo PRPPUŠTENIH PRILIKA. Imala si jednu jako lijepu šansu da budeš sretna i zadovoljna, ali prokockala si je. Sada je došlo vrijeme da se plate svoje greške. Ne boj se, to neće biti ništa strašno, samo ćeš morati biti usamljena još neko vrijeme. Previše obraćaš pažnju na izgled, a ne na dušu. Zbog toga ne vidiš ono što je očigledno kada te neko iskreno zavoli i sa kim ti je sreća zagarantovana.

ANĐEO 4

Ovo je anđeo SLOMLJENOG SRCA. Neko od tvojih bivših, mogućih ili sadašnjeg će ti slomiti srce. Patićeš kao nikada do sada, ali to će ti otvoriti oči. Donijeće ti jako vrijednu lekcije kome možeš vjerovati a kome ne. Ne dozvoli da ikada zaboraviš naučeno, jer to će ti u budućnosti pokazati kako da budeš sretna.

SLIČNI ČLANCI:

  1. Izaberi LIST i otkrij šta će ti se USKORO LIJEPO DESITI
  2. VIKEND HOROSKOP - Najsretniji znakovi će biti ŠKORPIJA, RAK i VODOLIJA
  3. BIKOVI, došlo je vaših 5 MINUTA - MAJ za vas donosi USPJEH i SREĆU na svim poljima
  4. NEDELJNI HOROSKOP od 6. do 13. MAJA

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
авг 9, 2022, 8:43 по подне - Jole
авг 5, 2022, 8:52 по подне - Jole
авг 2, 2022, 6:08 по подне - Jole
авг 1, 2022, 9:33 по подне - Jole
јул 31, 2022, 6:35 по подне - Jole
Autor: