Izaberi NAPITAK i okrij svoju LJUBAVNU SUDBINU u narednih 7 DANA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

NAPITAK 1

Tokom narednih 7 dana uživaćeš u ljubavi sa voljenom osobom. Rješiće te sve vaše nesuglasice, i doći će novi period u kojem će vaša ljubav biti na prvom mjestu oboma.

Još više ćete se truditi oko zajedničke sreće i da veza potraje što duže. A možda se i odlučite za idući korak u vašoj vezi, kao što su zaruke ili brak. Spremni ste na taj novi korak, jer volite se više nego ikada. 

Nema potrebe da čekaš više sa tim. Vrijeme je da se izgovori to sudbonosno 'DA' i da ljubav traje do kraja života. 

NAPITAK 2

Ovaj napitak u tvoj život u narednim danima nosi haos. Spremi se za uragan koji će odnijeti sve pred sobom. A ti ćeš ostati sama, bez ičega, i u suzama. Osjećaj odbačenosti i tuge preplaviće tvoju dušu i srce. Ljubav će te slomiti kao nikada do sada. Od bola će tvoje srce jedva da kuca, ali ipak će nastaviti.

Nisi trebala da se igraš sa tuđim emocijama. Sada je karma došla po svoje, i vrijeme je da naplati svoje dugove. Proći će vremena dok ona dobije po šta je došla, a ovaj prvi talas nije ništa naspram onoga što ti dolazi. Spremi se za još goru oluju u svm životu. 

NAPITAK 3

Izborom ovog napitka, dolazi za tebe vrijeme stagnacije. Naučila si da uživaš u životu, na lude provode, avanture ali dosta je toga. Spusti se na zemlju i spremi za ozbiljniji period u životu.

Sudbina ti šalje priliku da se smiriš i dobiješ potpuno nov život. Ili da nastaviš ovakakv život od danas do sutra, sama bez ljubavi. Da li želiš ostati hladna stijena ili konačno naći svoju luku?

NAPITAK 4

Narednih 7 dana će ti donijeti novu ljubav. U tvoj život će ušetati osoba koja će biti poput sna, puna sebe a spremna da te voli potpuno. Daće ti dušu i cijelo svoje srce. A znamo da si samo to i čekao. Uzmi ono što ti se nudi i prepusti se sreći koja ti se nudi.

SLIČNI ČLANCI:

  1. CIGANSKI HOROSKOP ZA MAJ - Ovo je period kada se SVE MIJENJA
  2. Izaberi NAJLJEPŠU RUŽU i otkrij šta te to LIJEPO očekuje tokom MAJA!

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano