Izazvao nesreću u kojoj je poginula policajka - Sin srpskog biznismena na slobodi za 330.000 evra
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

M. S. (17) iz Beograda, koji je kod Budve jahtom naletio na čamac u kom je poginula policajka Maja Šljivančanin, biće pušten iz pritvora jer je porodica položila jemstvo u nekretninama.

Sin srpskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je nedaleko od Budve poginula policajka Maja Šljivančanin (30), poslije mjesec dana u pritvoru biće pušten da se brani sa slobode. Kotorski Osnovni sud prihvatio je jemstvo od 330.000 evra u nekretninama koje je položila porodica maloljetnika.

Nesreća se, podsjetimo, dogodila 11. jula na moru kod Budve, kada je jahta kojom je upravljao M. S. udarila u manju barku u kojoj su bili pokojna žena i njen vjerenik.

Došao avionom

- Jahtom je upravljao maloljetni M. S. i on se tereti da je izvršio krivična djela protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti. Jemstvo se sastoji od nekretnina vrijednosti nešto više od 330.000 evra. Po pravosnažnosti rješenja, sedamnaestogodišnji M. S. će se braniti sa slobode - potvrdio je za crnogorske medije portparol Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević i naveo da je istim rješenjem maloljetniku stavljena mjera nadzora, tj. zabrana napuštanja boravišta u Budvi.

U optužnom prijedlogu, po kom će se mladiću suditi u Kotoru, kako navode crnogorski mediji, tužilaštvo je sedamnaestogodišnjaku stavilo na teret da je nesreću izazvao iz nehata.

M. S. je rodom je iz Novog Sada, ali sa porodicom živi u Beogradu i učenik je jedne beogradske gimnazije.

Izvor: Kurir

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano