"JA BIH UMRLA DA SAM OVO VIDELA" Novosađanka krenula u auto i OSTALA U ŠOKU: Kad je pogledala u vrata, nije smela da uđe
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Jedna korisnica društvenih mreža zabeležila je jeziv trenutak kada je htela da uđe u svoj automobil - ugledala je zmiju koja joj je ušla u auto

Jedna korisnica društvenih mreža zabeležila je jeziv trenutak kada je htela da uđe u svoj automobil - ugledala je zmiju koja joj je ušla u auto!

Neprijatno iskustvo doživela je jedna korisnica društvenih mreža iz Novog Sada koja je ugledala neverovatan prizor kada je htela da uđe u svoj auto. Prišla je vozilu i ugledala je zmiju u kolima!

Zabeležila je ovaj trenutak svojim mobilnim telefonom i podelila je snimak na društvene mreže kako bi potražila stručnu pomoć kao i savete upućenih ljudi. Prema komentarima, navodno se radi o ribarici koja je bezopasna. Vlasnica automobila u kojem je zmija tvrdi da je zmija dugačka oko 50 do 60 centimetara i da su joj komšije prenele da je zmija "siktala" na njih.

Zamolila je za pomoć kako da istera zmiju napolje, a ljudi u komentarima su joj preporučili da zagreje mleko i da ga postavi ispod automobila jer taj miris navodno privlači zmije, dok su se neki uplašili: "Ja da sam ovo videla umrla bih od straha".

(MONDO)

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: