JA SAM U NAJVEĆEM ŠOKU, SAMO JE OTIŠLA PRE NEKI DAN! Svi detalji KRAJA BRAKA repera i supruge - ŠA OČAJAN!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UBivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša se oglasio i potvrdio da se razvodi od supruge Vanje.

Posle samo mesec dana braka, Nenad Aleksić Ša se razvodi. Prvom izjavom "Ko želi, neka ide", potvrdio je krah braka, a sada je otkrio sve detalje. Ne krije koliko je šokiran: "Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem", rekao je razočarano Nenad.

Nenad je na svom Instagramu obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Vanjom, ali i otpratio je sa društvenih mreža. Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi" sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli. Ljubav između Tare i Ša nije potrajala, pa se Simova ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala.

Podsetimo, nedavno su kružile glasine da je Vanja u drugom stanju i da će se reper ostvariti kao otac, što mu je najveća želja, pa se tada oglasio za Kurir. Ša je demantovao tvrdnje da čekaju bebu, ali otkrio da svakako rade na tome i imaju takav plan u skorijoj budućnosti. "To se podrazumeva, da ćemo raditi na bebi", izjavio je Nenad Aleksić Ša, koji se od svoje lepše polovine nije razdvajao.

 

(MONDO/Blic)

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: