JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IZBAČENA SA FESTIVALA U SRBIJI "Šokirani smo, neka joj ovo bude za nauk, to je NEDOPUSTIVO"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije odlučio je da pevačici Jadranki Barjaktarović uskrati mogućnost učestvovanja na festivalima u njihovoj organizaciji, nakon skandala koji se desio kada je pre nekoliko dana na nastupu u Podgorici pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

 
Jadranka Barjaktarović crni bombarder portalFOTO: YOUTUBE/PREMIJERA / YOUTUBE

Jadranka Barjaktarović

- U svetlu najnovijih događaja vezano za nacionalistički ispad pevačice Jadranke Barjaktarović, SEMUS je doneo odluku da uskrati gostoprimstvo pevačici na Saboru narodne muzike Srbije planiranom za ovu jesen, kao i sa svih drugih manifestacija koje ćemo ubuduće organizovati - navodi se u saopštenju.

 

- Šokirani smo mržnjom i nepoštovanjem koje je Barjaktarovićeva pokazala prema zemji u kojoj je započela karijeru i u kojoj je uvek bila dočekana kao rado viđen gost. Nadamo se da će ovoj pevačici biti nauk iz pristojnosti za ubuduće, ali i opomena svima onima koji se bave umetnošću, da je takvo ponašanje nedopustivo i da neće biti tolerisano, barem kada je SEMUS u pitanju - dodali su oni.

Podsetimo, juče je i nekoliko srpskih televizija objavilo da kod njih više nema mesta za Jadranku, a u pitanju su RTS, Prva, Pink i TV Happy.

 
Jadranka Barjaktarović

Jadranka Barjaktarović

- Znate onu narodnu – ko peva zlo ne misli. To je moj odgovor na celu hajku. U mom nastupu nije bilo nikakve namere da ikoga uvredim. Ta emocija moja te večeri je bila isključivo pozitivna. Imala sam zakazan nastup, radila sam svoj posao. Nije prvi put da zabavljač izmeni tekst za zabavi publiku. Ja sam poznata kao dobar zabavljač. To je sve. Jedan umetnik ne može da pokvari odnose dve zemlje. Sve je ovo zlonamerno ispolitizovano, ja plaćam nečiju ostrašćenost. Kao što glumac ima tekst, tako i zabavljač odgovara željama publike - rekla je pevačica jutros tokom uključenja u jutarnji program Nove S.

 

Izvor: blic

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: